Modem je instaliran kako valja. Inace je u pitanju hsf connexant. Ne kacim se prvi put na net.
Sa svim ostalim brojevima verata i ptt-a nemam nikakvih problema osim sa ovim. Jednostavno, u trenutku posle "loging on to network" i "starting ppp daemon" mi ispise to za access switch. Ne znam sta bi jos trebalo da uradim?
SunTzu:
Modem je instaliran kako valja. Inace je u pitanju hsf connexant. Ne kacim se prvi put na net.
Sa svim ostalim brojevima verata i ptt-a nemam nikakvih problema osim sa ovim.
Pa stvarno ne vidim razolog sto bi se maltretirao sa ovim brojem ako se mozes konektovati preko nekog drugog broja.
Stvar je u tome što otvaraš terminal konekciju, a treba da namestiš samo ppp bez startovanja terminala. Ista stvar će ti se dogoditi i u windows-u ukoliko izabereš open terminal window. Svaka komanda koju probaš da ukucaš u terminal prozoru će rezultovati istom greškom.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - AA
yapi:
.....Access is restricted to authorized users only"
samo shto ti onda pishe i login a zatim i password koji bi trebalo da unesesh koliko je meni poznato. :-)
nema to veze... cim ruter oseti da ti pocenes da saljes ppp pakete.!>! prebacuje se iz terminal u ppp mod a access is restricted .... poruku izbacuje verovatno posle timeouta jer nije dobio ni jedan ppp paket !!!.!>! znachi neka iksljuchi terminal !>!. nego neka odmah krene na pap ili chap autorifikacijom!!>!>!>