Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

konverzija string u double?

[es] :: C/C++ programiranje :: konverzija string u double?

[ Pregleda: 2609 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

manman
BG

Član broj: 55717
Poruke: 90
93.86.41.*



+4 Profil

icon konverzija string u double?02.01.2009. u 21:34 - pre 165 meseci
konverzija string u double, s'tim sto je u stringu decimalni separator zarez a ne tacka.?
Tacnije u .txt fajlu su decimalni brojevi sa zarezom(,) kao separatorom i potrebno je ucitati kao decimalne brojeve,
jel postoji f-ja ili ici pesaka...?
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
*.microsoft.com.



+6 Profil

icon Re: konverzija string u double?02.01.2009. u 22:06 - pre 165 meseci
Postaviš locale na npr. nemački pa koristiš recimo ostringstream ili strtod funkciju.
 
Odgovor na temu

manman
BG

Član broj: 55717
Poruke: 90
77.46.180.*



+4 Profil

icon Re: konverzija string u double?02.01.2009. u 22:55 - pre 165 meseci
Hvala na brzom odgovoru,

...Ali ako napravim .exe verziju programa, Hoće li program biti prenosiv tj. hoće li radi na računarima sa drugim local settings - US ili
neće?
 
Odgovor na temu

kiklop74
Darko Miletić
Buenos Aires

Član broj: 78422
Poruke: 569
*.fibertel.com.ar.

Sajt: ar.linkedin.com/pub/darko..


+13 Profil

icon Re: konverzija string u double?03.01.2009. u 00:09 - pre 165 meseci
Covek ti lepo kaze "Postavis locale..." sto znaci da ti to sam radis u kodu koristeci funkciju setlocale tako da ce da radi na bilo kojoj masini.
Tko leti vrijedi
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: konverzija string u double?

[ Pregleda: 2609 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.