Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Sta mi je problem ? ? ?

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Sta mi je problem ? ? ?

[ Pregleda: 1798 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

OrdeB
Orde Boskoski
Prilep . Makedonija

Član broj: 13625
Poruke: 7
62.220.218.*



Profil

icon Sta mi je problem ? ? ?17.11.2003. u 20:45 - pre 221 meseci
zdravo na site.
Vetuvam deka povejce nema da dosaduvam so ovoj kod no sepak mi treba pomos.
Eve go kodot:
Code:

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var i:integer;
    A:char;

begin
A:='A';
for i:=1 to length(prilap) do
begin
if A=prilap[i] then
zbor1[i]:=A
else
DNoga.Visible := false
end;
zbor.Caption:=zbor1;
end;
end.


Iako A=prilap sepak dnoga.visible:=false sekogas se ostvaruva.
Sto moze da mi e problemot ? ? ?

Secret hacker rule #11: hackers read manuals.
 
Odgovor na temu

morlic
Milos Orlic
Beograd

Član broj: 6081
Poruke: 735
*.203.EUnet.yu



+1 Profil

icon Re: Sta mi je problem ? ? ?17.11.2003. u 21:18 - pre 221 meseci
Ako ti je prilap = 'AAB' a A = 'A' onda:


Za i = 1 => A=prilap - OK
Za i = 2 => A=prilap - OK
Za i = 3 => A=prilap - Nije Ok pa se izvrsava DNoga.Visible := false

Sada je pitanje sta u stvari hoces da uradis?


 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Sta mi je problem ? ? ?

[ Pregleda: 1798 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.