Evo odlicnog flash image faila koji prepravlja nokiu 3310 (koja je svima vec dosadila sa svojim klasicnim menijem) u 3325i, koja ima potpuno drugaciji i raznovrsniji meni.
Postupak flashovanja je standardan (Rolisom ili nekim drugim flasherom ubacite flash i onda Jordiko ili Knockom ili Eprom toolom izvrsute Update faid, Softvare reset i Clear SP loks). Kad se upali gle cuda ono sto je bilo bjelo to je crno i obrnuti (samo slovo i u imenu 3325i znaci invert) a tek tonovi ima 70 -ak razlicitih tonova tira Simpsons, Offspring, Pink i mnogi drugi. Sav meni je na interesantan i puno bolji nacin animiran i prosiren tako da ima puno vise opcija. Sve ostalo provjerite sami. Flash fail skidate na adersi
http://www.unlockeasy.com (mislim da je jos u meniju Latest downloads a ako nije idite na downloads pa nokia pa flashes). Pozdrav!
Kod mene vec tri dana radi odlicno sa izuzetkom sto se ne moze igrati igrica Space Impact i jednom mi se blokirao od puno cackanja pa sam mu morao odraditi ponovo Update faid, Softvare reset i Clear SP loks i sve super funkcionise.