Dizem AP na svoju zgradu u Tadeusha Koshcushka na Dorcolu - umrezavam se sa josh 3 lika + mozda i sa Zemunom i sigurno sa centrom jer ce centralni AP da bude na Etnografskom muzeju [najveca zgrada u kraju].Ko zeli da bude deo nasheg -file shering-chat-mrezne igre-shta vec ne- sastava nek se prikljuci druzini.
Zainteresovani nek mi se jave na mail
[email protected] ili na icq 246437478
Fora je u ovome - [ ni ja se nerazumem mnogo u ovome ali evo] - ako vidite moj [ili bilo ciji dtugi ko poseduje link sa ostalima] krov sa vasheg prozora/terase/krova onda je wireless moguc.
Ja sam
ovde!
Oprema je prvo AP [ Acces Point -> Pristupna Tacka na srpskom :) ] + antena
APova ima mnogo ,a najjeftiniji koshta ja mislim oko 60eura , e sad antena ako je pravish te ne koshta nishta ali pitanje je koliko moze da dobaci - kvalitetna antena i AP mogu da dobace do 8km :p zato ja kupujem sve original.
Prave antene koshtaju oko 100eura kvalitetne.Vishe informacija
ovde.
Poshaljite mi vashe emailove kako bi vas obaveshtavao o situaciji ili mozda da idemo zajedno da kupimo opremu.
Ovako - ovo je obican lan - svi cemo biti umrezeni all the time - postavicemo DC++ file shering program + neki IRC za chat i dogovaranje oko svega - game servera - razmene filmova/programa svega zivog shto nam treba.
Narano kad dodje vreme i kad skupimo kriticnu masu korisnika - koje nece biti dok se nedignu prvi APovi jer ljudi misle da je to neka prevara , onda cemo da napravimo konkurs da se provajderi ponude shta mogu da nam daju i za koji novac.Odluka za shtacemo i to ce biti odlucena vecinom - onda cemo da skupimo lovu i da platimo i onda cemo imati net ali do tada sve ide samo od korisnika do korisnika.
Nemojte da mislite da smo jedini tamo sa APovima - postoje ljudi koji su se umrezili sami bez ikakvog foruma itd + igraonice koje ce zeleti da se spojimo i na taj nacin povecace posecenost svog servera CS ili bilo kog drugog itd.
Tu sam za sva pitanja ali budite malo odredjeniji - a ne ono kao e Gurko shta je ovo :)