Kada sam skoro menjao firmware na mt50, skinuo sam program sa siemensovog sajta verzija 17 i odradio sam to bez problema. Medjutim danas kada sam pokušao to isto da uradim sa M50 (sa firmware-om za M50) naleteo sam na istovetne probleme. PC ne prepoznaje telefon, kada je ugašen. Prepozna ga jedino kada se upali, zatim ga on gasi i tu se prekida update.
Zatim sam skinuo sa onog gornjeg sajta flash za MT50 (zbog jezika) i probao sa njim. Kada sam ga startovao, pre-chek nije hteo da prepozna tel, upalio sam ga , program ga je ugasio i već nervozan zadržao sam dugme za paljenje. Krenulo je sa brisanjem fleša i uvacivanjem novog. Sve je odradio super, jedino kada je završio sa flashovanjem, krenuo je sa post-chek i prijavio da tel nema napajanje. Isključio sam ga sa kablića, i sve je radilo perfektno. Dakle ubacio sam novi firmware.
Zašto je nastao problem, nemam pojma, dakle ako neko ima ideju neka napiše šta je to u pitanju!
Još jedno pitanje, flashovi sa starije siemnse sa ovog sajta ne rade u WinXP, ima li ih gde u .fls formatu?!
OgnjenR