Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file

[es] :: PHP :: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file

[ Pregleda: 2065 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

stough_ser
stojadinovic milan

Član broj: 57571
Poruke: 84
*.eunet.rs.



Profil

icon PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file19.07.2008. u 12:04 - pre 160 meseci
problem je u sledecem

na nekom sajtu se umetne <object>... deo
koji poziva SWF file na nekom udaljenom serveru

src ovog objekta je neka PHP stranica, na gorepomenutom serveru,
koja neshto rachuna
i bira koji SWF iz baze treba da bude emitovan

posto ja nisam do sada radio sa ovim delom PHPa (video, flash...)
nisu problem ti prorachuni i odabir fajla,

problem je shto ne znam kako da kad odaberem file, automatski ga i emitujem.

da li neko moze da mi pomogne oko ovoga?

 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
79.101.128.*

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file19.07.2008. u 12:55 - pre 160 meseci
Pošalješ odgovarajući content-type header (ne znam koji je tačno za flash) i onda samo readfile('ime_fajla.swf');

Pre toga ne smeš da imaš bilo kakav output.
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

stough_ser
stojadinovic milan

Član broj: 57571
Poruke: 84
*.eunet.rs.



Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file19.07.2008. u 12:57 - pre 160 meseci
samo to? :)

cool

hvala puno
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
79.101.128.*

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file19.07.2008. u 13:42 - pre 160 meseci
Pa možda možeš da pošalješ neke headere, tipa content-length i tako to, ali u principu to je sve.
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

stough_ser
stojadinovic milan

Član broj: 57571
Poruke: 84
*.eunet.rs.



Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file19.07.2008. u 15:19 - pre 160 meseci
nema potrebe, ostalo je definisano u <object>-u na stranici koja poziva.

 
Odgovor na temu

stough_ser
stojadinovic milan

Član broj: 57571
Poruke: 84
*.eunet.rs.



Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file22.07.2008. u 17:47 - pre 160 meseci
uradio ovo ovako
al skript vraca binarno, ne animaciju :(

u chemu greshim?

znachi

header('Content-type: application/x-shockwave-flash');
readfile("swf/frog.swf");

kao izlaz daje

S/bp4p€ ...
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
79.101.70.*

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file22.07.2008. u 18:34 - pre 160 meseci
To kad direktno pristupiš fajlu? Probaj preko object taga da ga učitaš (php fajl), ili probaj da pošalješ još neke headere... nemam pojma, iskreno... nikad to nisam radio.

Na sledećim adresama tvrde da je dovoljno to što si do sada uradio:
http://www.jeroenwijering.com/?thread=10083
http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=926658 (ovo nema veze sa tvojim problemom ali i tu kažu da tako šljaka)
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

agvozden
Aleksandar Gvozden
founder
Info-G
Beograd

Član broj: 37813
Poruke: 1116
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.gvozden.info


+67 Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file22.07.2008. u 19:47 - pre 160 meseci
Covek ti je rekao da nesmes da imas nikakav output pre toga.

To znaci nikakav html tag, ili blanko pre <?php
ili ti je mozda fajl utf8 sa bom-om...

 
Odgovor na temu

stough_ser
stojadinovic milan

Član broj: 57571
Poruke: 84
*.eunet.rs.



Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file22.07.2008. u 19:57 - pre 160 meseci
ma zezo explorer...
radi

hvala

 
Odgovor na temu

stough_ser
stojadinovic milan

Član broj: 57571
Poruke: 84
*.eunet.rs.



Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file31.07.2008. u 08:18 - pre 159 meseci
da li php zna kad je uchitavanje swf-a zavrsheno?
pretpostavljam da zna :) al ne znam kako da ja pokupim taj podatak i kasnije ga iskoristim.


konkretno, izvuko sam taj neki niz,
sluchajno izabrao taj 1
i emitovao. i to radi.

to je ovo gore.
e, kako sad, kad se zavrshi swf koji je bio na adresi $swf[0], kako sad da krene sa uchitavanjem swf-a koji se nalazi na adresi upisanoj u $swf[1].

hvala unapred
 
Odgovor na temu

stough_ser
stojadinovic milan

Član broj: 57571
Poruke: 84
*.eunet.rs.



Profil

icon Re: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file02.08.2008. u 10:24 - pre 159 meseci
:) ljudi, reshio sam ovaj problem

i vrlo rado bi da to podelim s vama

al poshto sam koristio klasu za koju ne znam dal je uredu da je postavim
(poshto mi ovo konkretno treba za 1 projekat... :( )

napisacu ideju

jedini nachin da se uchitava taj niz je da se uvede promenljiva sesije
koja bi emitovala trazeni SWF

u if() uslovu
se promenljivoj sesije dodeli vrednost sledeceg

e sad, onaj deo sa onom klasom

treba van neka funkcija/klasa
koja ce da prebroji frejmove i fps

na kraju

frejmove podelite sa fps

i dodate u zaglavlje headera

header( "refresh:$vreme;");

ako neko ima neku svoju funkciju da povadi ova 2 podatka

nek doda,
mozda nekomo ovo bude od koristi

 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP-Flash problem. Kako da php stranica generishe kao izlaz SWF file

[ Pregleda: 2065 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.