Potrebni su mi kvalitetni dizajneri i programeri koji bi radili samnom na projektima koje ja obezbedim. Pored kvaliteta, jedan od glavnih zahteva je da nije sujetan jer će morati da radi striktno po mojim instrukcijama, mada je otvoreno za sugestije i dobre ideje. Radi se brzo i mora biti što bliže savršenom. Radi se kod kuće, komunikacija onlajn i telefonom. Projekte radimo zajedno, delimo posao, a pare delimo proporcionalno urađenom. Radi se za sve osim za domaće firme jer ne želim ništa sa njima.
Bitno je da vidim šta znate jer nemam vremena da eksperimentišem sa početnicima iako bih ja najviše voleo jednog početnika pa da ga "iskrojim" kako meni odgovara. Ne pišite mi memoare nego dajte primere šta ste radili.
Za dizajnere: traži se samo grafički dizajn i posao će biti uglavnom izrada nekoh grafičkih elemenata i lejauta nekih sajtova (za kreativce - jako kreativno)
Za programere obavezno: PHP, MySql, Smarty. Ne interesuje me ASP, Visual Basic, Cobol, Fortran...
Možete da me kontaktirate preko ES e-mail opcije.
Hvala na interesovanju. Rok za prijave je do ponedeljka 27.10.2003. (Ovo da nebi neko slao prijavu kada bude video na flešbeku 2007. godine)