Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

dobijanje polja iz tabele na osnovu parametra

[es] :: .NET :: ASP.NET :: dobijanje polja iz tabele na osnovu parametra

[ Pregleda: 2746 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sparc
Sladjan Parc

Član broj: 65760
Poruke: 134
212.200.251.*



Profil

icon dobijanje polja iz tabele na osnovu parametra02.06.2008. u 13:49 - pre 164 meseci
Imam web formu kojoj prosledjujem parametre iz gridview kroz link colonu.
na primer:
OrgJed.aspx?brsist={0}&pred={1}
pred je sifra preduzeca u tabeli preduzeca, u ovoj tabeli postoji i polje sa nazivom
u orgjed.aspx sa request.querystring("pred") uzimam vrednost za sifru preduzeca.
Kako da na osnovu vrednosti pred (jedinstveni kljuc) dobijem polje naziv iz tabele
preduzeca.
 
Odgovor na temu

pl4stik
Senior .NET programmer/Consultant
oDesk
NI na nebu NI na zemlji

Član broj: 173596
Poruke: 706
77.46.202.*

Sajt: xx-auth.com.azhar.arvixe...


+31 Profil

icon Re: dobijanje polja iz tabele na osnovu parametra02.06.2008. u 20:34 - pre 164 meseci
Ako ti odgovara ovaj nacin . Inace ovo ti je i za ono drugo pitanje

http://www.asp.net/learn/videos/video-07.aspx
http://www.asp.net/learn/videos/video-08.aspx



To sto nekoliko miliona ljudi tvrdi da nisi u pravu ne znaci da stvarno nisi - Frank Zappa

https://youtu.be/DLe358DPGXU
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: ASP.NET :: dobijanje polja iz tabele na osnovu parametra

[ Pregleda: 2746 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.