Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Firewire

[es] :: C/C++ programiranje :: Firewire

[ Pregleda: 2715 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

borquee

Član broj: 10401
Poruke: 58
*.bp13catv.broadband.hu



Profil

icon Firewire22.10.2003. u 10:12 - pre 218 meseci
Da li zna neko kako se radi sa firewire-om

Ima li neki API, SDK ili slicno (preferiram da je free)... ima li veze sa directX-om (nadam se ne!)

Ima neki pristojan programerski sajt?

Pozdrav,
Borko
 
Odgovor na temu

yooyo

Član broj: 4891
Poruke: 1101
*.sbb.co.yu



Profil

icon Re: Firewire24.10.2003. u 23:06 - pre 218 meseci
Citat:
borquee:
Da li zna neko kako se radi sa firewire-om

Ima li neki API, SDK ili slicno (preferiram da je free)... ima li veze sa directX-om (nadam se ne!)

Ima neki pristojan programerski sajt?

Pozdrav,
Borko


Zavisi za sta ti treba. Ako zelis da gledas strimovani video onda DirectShow, ali ako
zelis da ga koristis za transport podataka onda moras malo kopati po net-u.

Javi se ako ti treba pomoc oko strimovanog videa.

yooyo
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Firewire

[ Pregleda: 2715 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.