Naravno, ili obrishes usera pa ga kreiras sa samo GRANT SELECT on database.* to user@localhost identified by "sifra", ilio ako ga ne mozes obrisati uradis REVOKE (pogledaj sintaxu, ne znam napamet) Potpis
:: Nemoj se svadjati sa budalom, ljudi cesto nece primjetiti razliku ::
Nije neophodno, ali ako si vec uradio GRANT ALL PRIVILEGES a nakon toga radis GRANT SELECT, neces nista promjeniti. Treba koristi REVOKE ukoliko se zeli izbjeci brisanje korisnika. Potpis
:: Nemoj se svadjati sa budalom, ljudi cesto nece primjetiti razliku ::