1) Apdejtuješ iPod preko iTunes.
iTunes - dugme Check for Updates pa dalje na Update. Dakle, ovim ćeš ga apdejtovati na 1.1.4
2) Idi na link koji ti je ostavio V-O-Y-A-G-E-R i skini Ziphone program. On je daleko najjednostavniji, mislim da je sad aktuelna verzija 3.0. Pokreni ga, sve sam kaže šta koje dugme radi.
Ova dva koraka su sasvim dovoljna i ne možeš da pogrešiš, jedino ako stvarno Ziphone još uvek nije kompatibilan sa 16GB Touchem (mada sam siguran da jeste). Tada možeš da pređeš na:
3) Skini ovaj fajl:
http://appldnld.apple.com.edge...od1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw
Ovo ti je firmware 1.1.4 za iPod, direkt od Apple-a. Ako nešto krene naopako, drži Shift i klikni na ono Restore u iTunes. On će te pitati da izabereš firmware fajl, tako da možeš da izabereš ovaj koji si skinuo i da kreneš od nule. Fajl je nekih 160MB.
Svoj iPod nisam hakovao, za iPhone razumem da mora ali ovde mi se ponuda i nije nešto dojmila jer je već stigao kao 1.1.4 sa one četiri nove aplikacije. Čekam da vidim ovaj 2.0 vredi li nečemu i da li će za Touch morati da se doplaćuje ili kako.
U stvari, jedino bih instalirao onaj kb ili kako se zove, da mogu da isključim auto korekciju pri kucanju, to mi opasno ide na ganglije. Ali samo za to da se cimam - mrzi me.
Nije nikakva filozofija posao, duže će ti trebati da pročitaš ovo nego da klikneš na par dugmića.
10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10