Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Nekompatibilnost web čitača

[es] :: Web dizajn i CSS :: Nekompatibilnost web čitača

[ Pregleda: 1800 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

shandu85

Član broj: 152815
Poruke: 8
*.83.beocity.net.



Profil

icon Nekompatibilnost web čitača23.01.2008. u 23:40 - pre 163 meseci
Napravio sam jedan html dokument pomoću tabela koji na prvi pogled radi normalno i u Firefoxu i u IE, ali kada u tom dokumentu ubacim php kod u Firefoxu stranica i dalje izglda super, a u IE sa malo čudno ponaša oko iscrtavanja tabele. Da li neko zna u čemu bi mogao biti problem?
 
Odgovor na temu

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
*.adsl.verat.net.

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Re: Nekompatibilnost web čitača24.01.2008. u 00:26 - pre 163 meseci
Problem je verovatno u marginam a moze biti i space mestima...

Predlog: Probaj da svakoj tabeli dodas
Code:
style="margin:0px"
tj
<table sve sto ide i plus style="margin:0px;" >

ili da, ako imas css dodas
Code:
table{
margin:0px;
}

Ako ovo ne pomogne okaci kod pa da vidimo.
 
Odgovor na temu

shandu85

Član broj: 152815
Poruke: 8
*.83.beocity.net.



Profil

icon Re: Nekompatibilnost web čitača25.01.2008. u 22:00 - pre 163 meseci
Evo problematičnog dokumenta i prateći fajlovi (css i sl.) pa ako neko može da mi pomogne bio bih mu zahvalan
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

vatri
Banja Luka, RS

Član broj: 68697
Poruke: 1006
*.broadband.blic.net.



+18 Profil

icon Re: Nekompatibilnost web čitača31.01.2008. u 19:38 - pre 162 meseci
Evo kako bi ja to uradio (imas u attachmentu): vjerovatno ima bolji nacin, ali ja znam ovako i jednako otvara u IE, Firefoxu i Operi, i validan je kod (Strict) sto mozes ovde proveriti http://validator.w3.org/ trebas samo ispraviti sledeci kod(meni se nije dalo posto sam sjedio 2 sata i radio ) )
Code:
<td ... height="500"....


Jos ispravi stavio sam border da je "1" da vidis kako sam slozio i poslazi php skripte pomocu css-a

Pozdrav

edit: ja mislim da moras promjeniti extenziju indexa iz .html u .php da bi koristio php skripte

[Ovu poruku je menjao vatri dana 31.01.2008. u 21:01 GMT+1]
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Nekompatibilnost web čitača

[ Pregleda: 1800 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.