imam jedan problem.... kada hocu da iskopiram sliku iz video snimka... idem sa print screen ali kada iskopiram u paintu desava se nesto cudno... na mestu gde bi trebalo da bude slika bude samo crno... a ako je upaljen video u paintu mi se vidi kako ide video.... ??? probao sam i sa programima za slikanje ekrana ali ne vredi... hvala unapred...
Tamo gde si instalirao BS player. Npr. kod mene je:C:\Program Files\Webteh\BSplayerPro
a slika se zove bscapxxxx.jpg,ako ne nadjes onda probaj u search-u:xxxx znaci broj slike,ako ti je to prva slika bice bscap0000.jpg
pronasao sam to, ali sad imam drugi problem, ne znam kako da pustim dvd u ovom programu... ubacim dvd u komp i mogu da ga pustim samo preko windows media playera... :S
Ubacis dvd,udjes u BS player desni klik bilo gde,3.od gore je open DVD-> i opet izaberes open DVD i imas da izaberes slovo drajva u kojem je ubacen dvd ili samo izaberes open default dvd
Lak nacin za printscreen (slikanje) sa video snimka:
To sto ti se prvo desilo, ta "crna rupa" u paintu, desava se kad slikas video koji ti ide na overlay povrsini (a uglavnom svaki se pusta tako). Trebalo bi da znate da u isto vreme ne mogu da se puste 2 ili vise videa na overlay, nego preko njega ide samo 1, pa ako pustis video u npr media playeru, pa otvoris jos jedan video (da ide istovremeno sa prvim, a u drugom prozoru) taj drugi nece ici na overlay surface, nego ces moci da ga slikas i sa printscreen-om. Sad ti ostaje samo da namontiras prozore na ekranu tako da prvi video pustis i sklonis ga negde sa strane da se ne vidi, a drugi koji hoces da slikas razvuces preko ekrana i opalis printscreen.
Pozdrav