Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

JavaScript problem

[es] :: Web dizajn i CSS :: JavaScript problem

[ Pregleda: 2794 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Goran Rakić
Beograd

Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon JavaScript problem08.10.2001. u 17:16 - pre 255 meseci
posto ovde ne moze kod evo linka www.glsoft.co.yu/nova/PC/index.html

Napravio sam skript za otvaranje kataloga. Otvori novi prozor sa stranicom, (sa dva frejma) i promeni lokaciju jednog u odgovarajuću..

E sad na mom hardu sve radi super, ali kada to postavim na server (verat) ne radi nista... javi gresku da ne zna sta je katalog.kat.location=.... Kat je ime ciljnog frejma, a katalog referenca prozora. katalog = window.open...

Pomazite please
isti je djavo i na ostalim skriptovima... (za kataloge za sony, sega-u...)



[Ovu poruku je menjao Go! X dana 10-08-2001 u 05:17 PM GMT]

[Ovu poruku je menjao Go! X dana 10-08-2001 u 05:17 PM GMT]
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

dukenukem
Nemanja Nikolic
Beograd

Član broj: 970
Poruke: 99
*.ptt.yu

ICQ: 35310908


Profil

icon Re: JavaScript problem11.10.2001. u 01:42 - pre 255 meseci
vrlo jednostavno, evo gde je problem:

katalog = window.open('../katalog/katalog.html')
lokacija = "katalog.kat.location.href"
eval(lokacija) = eval("../promena/pc"+koji+"_katalog.html")

dakle, razmisli sta se dogadja: u prvom redu otvaras prozor u koji treba da se ucita frameset - ali u trecem pozivas frame iz tog frameseta koji se, sto je i logicno, jos nije ucitao. u lokalu ga valjda iskesira, ebemliga...

resenje - umesto ta tri reda stavis:

katalog = window.open('../katalog/katalog.html?'+koji)

onda pokupis u katalog.html to "koji" sa

var koji=location.search.substring(1);

i na kraju:
document.write("<frame name='kat' src='../promena/pc'"+koji+"'_katalog.html' scrolling='auto' noresize>");
umesto stare linije u kojoj definises taj frejm.

nadam se da je bilo dovoljno jasno... ako bude problema pisi.

(au *ebeni script mi pojede celu liniju?!?!?!)



[Ovu poruku je menjao dukenukem dana 10-11-2001 u 01:44 AM GMT]
= come get some =
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: JavaScript problem11.10.2001. u 15:20 - pre 255 meseci
OK ukapirao sam. Problem sam resio tako sto sam napravio po jednu FRAMEset za svaku grupu, a link postavio kao target="_blank"...
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: JavaScript problem

[ Pregleda: 2794 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.