Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako se pravi privremeni fajl?

[es] :: PHP :: Kako se pravi privremeni fajl?

[ Pregleda: 1807 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

llux

Član broj: 63288
Poruke: 419
*.opera-mini.net.



+253 Profil

icon Kako se pravi privremeni fajl?03.12.2007. u 09:01 - pre 176 meseci
Konkretno, kada neko sa moje web strane uradi upload fajla, da taj fajl automatski bude obrisan sa servera nakon odredjenog vremena, npr 10 minuta
 
Odgovor na temu

danci13

Član broj: 164191
Poruke: 35
*.com
Via: [es] mailing liste



Profil

icon Re: Kako se pravi privremeni fajl?03.12.2007. u 09:22 - pre 176 meseci
>
unlink( "ime_fajla" );
 
Odgovor na temu

llux

Član broj: 63288
Poruke: 419
*.opera-mini.net.



+253 Profil

icon Re: Kako se pravi privremeni fajl?03.12.2007. u 09:34 - pre 176 meseci
Znam to al kako da mu odredim lifetime? Da nestane tek posle odredjenog vremena?
 
Odgovor na temu

dakipro
Dalibor Jovic
Web Developer
Bergen, Norway

Moderator
Član broj: 31848
Poruke: 1792
*.dynamic.sbb.co.yu.

Sajt: norway.dakipro.com


+190 Profil

icon Re: Kako se pravi privremeni fajl?03.12.2007. u 09:43 - pre 176 meseci
mozes da nekom skriptom koja se relativno cesto pokrece proveravas vreme fajla i brises ga, a mozda je jos bolje da koristis kron
 
Odgovor na temu

llux

Član broj: 63288
Poruke: 419
*.opera-mini.net.



+253 Profil

icon Re: Kako se pravi privremeni fajl?03.12.2007. u 10:16 - pre 176 meseci
Aha, znaci moramo se sluziti trikovima. Mislio sam da postoji ta opcija. Ok, hvala
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Kako se pravi privremeni fajl?

[ Pregleda: 1807 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.