Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

na NET-u ne radi fwrite()

[es] :: PHP :: na NET-u ne radi fwrite()

[ Pregleda: 2216 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

danield
Daniel Dulic
Web developer, CitySu team
Subotica

Član broj: 101580
Poruke: 113
*.tippnet.co.yu.

ICQ: 443682699
Sajt: www.citysuteam.com


Profil

icon na NET-u ne radi fwrite()06.11.2007. u 21:57 - pre 179 meseci
Na offline-u kad postavim kod.Radi bez problema...tacnije receno savrseno radi.kad sam prebacio na net nece da upise fajl.Zasto????Ja se trudim da saznam.MOlim vas pomozite mi.Evo i koda:
Code:
$fajl="../slike/vijesti/vijesti_".$id_vijesti.".".$slika_tip;
$sadrzaj = $data ;
$fp = fopen("$fajl", 'a');//otvaramo fajl
flock($fp, LOCK_EX); // zakàuåaj datoteku radi upisivaça
fwrite($fp, $sadrzaj);//pisemo u fajl
flock($fp, LOCK_UN); // otkàuåaj datoteku
fclose($fp);//zatvaramo fajl


--

With The Best Regards,

Daniel Dulić, Web System Development
http://www.citysuteam.com
Telefon: +381 (0) 64 / 364 - 65 - 91
E-Mail: [email protected]
CitySu team, Web Services Company
Antona Aškerca 44/50,
24000 Subotica
CitySu team
 
Odgovor na temu

m_k
Sarajevo [BiH]

Član broj: 29364
Poruke: 340
*.PPPoE-3177.sa.bih.net.ba.

Sajt: www.mkscripts.net


Profil

icon Re: na NET-u ne radi fwrite()06.11.2007. u 22:05 - pre 179 meseci
Stavi chmod na 777.

[Ovu poruku je menjao m_k dana 06.11.2007. u 23:43 GMT+1]
May the force be with you...
 
Odgovor na temu

kule1
Nezaposlen

Član broj: 160775
Poruke: 19
*.ikomline.net.



Profil

icon Re: na NET-u ne radi fwrite()06.11.2007. u 22:36 - pre 179 meseci
Mislim da treba na serveru da postavis dozvolu za pisanje u direktorijum u koji kopiras i da stavis na READ&WRITE ili tako nesto.
Nisam siguran ali probaj.
 
Odgovor na temu

danield
Daniel Dulic
Web developer, CitySu team
Subotica

Član broj: 101580
Poruke: 113
*.tippnet.co.yu.

ICQ: 443682699
Sajt: www.citysuteam.com


Profil

icon Re: na NET-u ne radi fwrite()07.11.2007. u 17:17 - pre 179 meseci
gde to tacno podesavam???Prvi put se susrecem sa ovakvim stvarima.Obicno sam radio samo na www.uw.hu , ali sad ovo je nesto ozbiljnije.ne znam gde tacno da podesim to.Znam da se podesava na www.domain.org.yu/vhcs2/client/ tamo negde... ali gde tacno???

--

With The Best Regards,

Daniel Dulić, Web System Development
http://www.citysuteam.com
Telefon: +381 (0) 64 / 364 - 65 - 91
E-Mail: [email protected]
CitySu team, Web Services Company
Antona Aškerca 44/50,
24000 Subotica
CitySu team
 
Odgovor na temu

kule1
Nezaposlen

Član broj: 160775
Poruke: 19
*.ikomline.net.



Profil

icon Re: na NET-u ne radi fwrite()07.11.2007. u 20:20 - pre 179 meseci
Sve zavisi kod koga se hostujes, u mom slucaju idem na File Menager i izlista mi spisak svih direktorijuma.Pored njih imas opcije za podesavanja i tu dodajes prava za pisanje, citanje, izvrsavanje itd.
Nadam se da sam pomogao.

 
Odgovor na temu

Miroslav Ćurčić
ex mVeliki
Novi Sad

Član broj: 19034
Poruke: 1118
*.adsl.beotel.net.



+19 Profil

icon Re: na NET-u ne radi fwrite()09.11.2007. u 07:24 - pre 179 meseci
Tip 1. ehuj sadržaje $sadrzaj i $fajl pre upisa da vidiš dali su korektno popunjeni.
Tip 2. postavi error_reporting(E_ALL); na početak skripte.
"The quieter you become, the more you are able to hear."
Blog | PowerCMS
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: na NET-u ne radi fwrite()

[ Pregleda: 2216 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.