Ajde da se i ja ukljucim. Ako se vec tako nesto dogovorimo da se radi, onda da se dogovori i gde ce da se drzi. Leka je predlozio
www.book.co.yu ili linuks. Ja sam ionako predvidjao da tako nesto stavim kad redizajniram
www.sf.co.yu, samo kad ce to biti tesko mogu da kazem.
Jedna od stvari BITNIH po meni je da treba uz svaku funkciju dodati i primer kako se to moze iskoristiti, naravno sa komentarima. Naime cesto vidim u manualu neku funkciju gde je opisano kako je sintaksa, ali nigde nema (osim u manualu koji je online na php.net-u) primera kako to iskoristiti. Mislim da sam primer bitno skracuje problem oko toga kako ukljuciti i iskoristiti neku funkciju.
Takodje, ako cemo to vec raditi, bitno je da se nadje "project leader" (mogao bi to biti pokretac teme) koji ce da vodi racuna da se ispravno raspodeli posao na ljude koji su voljni da rade, da ne bi doslo do situacije da prevodimo isto, a da ostane deo koji niko ne radi. Dakle, koordinacija je veoma vazna.
Da ne gnjavim vise, ukoliko se nadje dovoljno nas koji smo voljni da uradimo prevod sa primerima (po mogucstvu), bilo bi to stvarno lrpo. Pri tom mislim da zasad treba obratiti paznju bas funkcijama, a ne nacinu instalacije i razlikama izmedju php-a na windoze i *nix-ima. To moze posle (na kraju) da se uradi.
Eh, da, koliko vidim postoji php.co.yu kao domen, ali ne postoji web na toj adresi...:
tracert
www.php.co.yu
Tracing route to angel.zastava.net [192.168.10.2]
(pazi IP broj za lokalnu mrezu uzet za domen??? to mora da su oni iz YU nic-a "bez problema" registrovali!)
Mozda bi se mogao kontaktirati "vlasnik" domena (kad bi postojao whois.nic.yu koji binam rekao ko je to!) i videti sa njime oko preuzimanja domena.
[
Ovu poruku je menjao Jbyn4e dana 10-04-2001 u 12:10 PM GMT]
Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...