Citat:
crniluk: Ni sa jednim od ovih programa nije moguce da bude non-stop ukljuceno belo svetlo na n95.
Znaš li ti koliko mene boli qrac što ni sa jednom aplikacijom neće da
non-stop radi blic kao baterijska lampa na N95?
Umesto takvog odgovora mogao bi bar ljudski kulturno(ako znaš šta to znači) da se zahvališ osobama koje ovde u ovoj temi pokušavaju da ti pomognu a ne da kategorično nešto tvrdiš i to još napišeš ljutito. Ako ti neko da ime aplikacije ti nisi zadovoljan time već tražiš leba preko pogače i to da ti je još valjda skine i instalira u telefon ... ako se neko dalje trudi pa ti ponudi još par imena od kojih jedna i radi ti opet umesto zahvalnosti iskazuješ bukvalno nezadovoljstvo time da kao ne radi non-stop ... budi jednom i zahvalan za promenu jer
niko nije dužan da tebi rešava probleme i čini te srećnim i zadovoljnim a tvoj odgovor je baš tako delovao - kao da je neko bio dužan da ti da rešenje i nije.
Meni recimo radi AIOTorch i uključuje "belo svetlo" ... jest da ponekad pulsira i ne svetli konstantno ali
radi. Eh sad, to što ne radi non-stop i ne žalim se, jer sam svestan da N95 i nije punokrvni Symbian telefon već polovični "smart phone" aparat i ako mi je do "rada" svih aplikacija uzeću u obzir S60v1/v2 modele, 6680 ili normalno N70 i svi srećni i zadovoljni.