Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

VB.Net Ucitavanje podataka iz tekstualne datoteke

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: VB.Net Ucitavanje podataka iz tekstualne datoteke

[ Pregleda: 2833 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pctel
Beograd

Član broj: 13030
Poruke: 10597



+1305 Profil

icon VB.Net Ucitavanje podataka iz tekstualne datoteke09.09.2003. u 22:13 - pre 215 meseci
Pokusao sam da uradim nesto kao:
Code:
TextBox1.Text = Split(Ucit.ReadToEnd(), vbCrLf)(0)
TextBox2.Text = Split(Ucit.ReadToEnd(), vbCrLf)(1)
TextBox3.Text = Split(Ucit.ReadToEnd(), vbCrLf)(2)

ali ne moze, dok sam ucitavao jednu liniju, bilo je OK, a sad javlja gresku:
Index was outside the bounds of the array.

Jasno mi je da ne moze ovako, ali kako onda?

Samo ti sinko (administratore) radi svoj posao.
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: VB.Net Ucitavanje podataka iz tekstualne datoteke09.09.2003. u 22:49 - pre 215 meseci
Code:

Dim v() As String 

v = Split (.........)

TextBox1.Text = v(0)
TextBox2.Text = v(1)
....

Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

pctel
Beograd

Član broj: 13030
Poruke: 10597



+1305 Profil

icon Re: VB.Net Ucitavanje podataka iz tekstualne datoteke09.09.2003. u 23:28 - pre 215 meseci
Hvala, to je to!
Samo ti sinko (administratore) radi svoj posao.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: VB.Net Ucitavanje podataka iz tekstualne datoteke

[ Pregleda: 2833 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.