Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kopiranje linka u clipboard?

[es] :: Javascript i AJAX :: Kopiranje linka u clipboard?

[ Pregleda: 2392 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
*.adsl.verat.net.

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Kopiranje linka u clipboard?07.10.2007. u 21:55 - pre 166 meseci
Treba mi da klikom na sliku iskopiram njen link u clipboard. Nemam ideju kako bi to moglo, mozda za to treba java?
 
Odgovor na temu

Jezdimir Lončar
Aka Blazeme
PHP/jQuery Dev, BildStudio
Crna Gora / Pljevlja

Član broj: 74833
Poruke: 674
85.94.114.*

Jabber: jezdonet@gmail.com


+4 Profil

icon Re: Kopiranje linka u clipboard?07.10.2007. u 22:37 - pre 166 meseci
Za to se koristi javascript.
Evo ti kod:
Code:

function copy(text2copy) {
  if (window.clipboardData) {
    window.clipboardData.setData("Text",text2copy);
  } else {
   alert("Cannot copy!");
}

Posle koristis samo:
<img src="..." onClick="copy(this.src)" />
Izvinjavam se ako je kod poglesan.
“I never think of the future - it comes soon enough.” - Albert Anštajn (Albert Einstein)
 
Odgovor na temu

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
*.adsl.verat.net.

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Re: Kopiranje linka u clipboard?08.10.2007. u 00:01 - pre 166 meseci
nece... U status liniji, nakon klika na slicicu, kaze Error of page.
 
Odgovor na temu

[es] :: Javascript i AJAX :: Kopiranje linka u clipboard?

[ Pregleda: 2392 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.