Mozda sam vec dosadan, ali nemoj PTT NIKAKO... (
http://www.elitesecurity.org/t286383-Opomena-pred-utuzenje)
Neobee je OK, mislim da je najjeftiniji u NS bar (nisam siguran u potpunosti) i pre koju nedelju, kad su bili neki radovi na vodovima, nije radio kako treba, ali su mi izasli u susret, a zvao sam kasno uvece... Dok teh. podrska PTT-a se javlja kada hoce. Moras zvati sto puta i ni malo nisu korektni (moje iskustvo)... Mada se mnogi zale, koliko vidim i ne dele moje misljenje (o neobee)... Bar nisi vezan ugovorom i imaju prestavnistva u skoro svakom gradu (koliko mi je poznato), tako da mozes lako da se direktno cujes sa njima. PTT koliko vidim iz licnog iskustva ima predstavnistvo samo u BG, i sve rade preko sto posrednika... Kad sam potisao sa PTT, cekao sam tri nedelje, a neobee su mi dali modem za par dana... Ono sto meni upada u oko je to da sa neobee raskines ugovor kada god hoces (recimo posle neplacenog jednog racuna iskljucuju te i mozes da kazes da neces vise da budes korisnik plativsi jedan racun), medjutim PTT-u moras unapred da podnosis zahtev za ponistenje. Takodje nekakva firma im obezbedjuje modeme (bar kada sam ja uzimao), tako da preko njih pregovaras o modemu i vracanju istog, a sa PTT pregovaras o internetu. Mislim da je mnogo jednostavnije doci u neobee recimo i reci da hoces pretplatu, kazu ti kad da dodjes po modem, dok u PTT, prvo podneses zahtev za prikljucak, onda ti daju broj nekakvog radnika neke firme koja im isporucuje modeme, pa se sa njim dogovaras o modemu i sve to traje, u mom slucaju mnogo vise nego kod neobee...
Sve ovo samo moje iskustvo...