Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Crtanje u DOS-u

[es] :: C/C++ programiranje :: Crtanje u DOS-u

[ Pregleda: 4128 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

markotasic
BALKAN

Član broj: 8815
Poruke: 93
212.124.182.*

Sajt: sartarata.port5.com


Profil

icon Crtanje u DOS-u27.08.2003. u 15:36 - pre 219 meseci
Znam da u basicu imam komande LINE, PSET, i POINT koje se odnose za crtanje
Da li C++ ima ove komande i koje su za DOS (da li ima neki konkretni primer)
 
Odgovor na temu

brcha
Filip Brčić
Beograd, Serbia

Član broj: 440
Poruke: 436

Jabber: brcha@kdetalk.net
ICQ: 40994923
Sajt: www.brcha.iz.rs


+2 Profil

icon Re: Crtanje u DOS-u27.08.2003. u 16:59 - pre 219 meseci
Nema C++ takve komande (mislim nema u standardu), ali postoje razne biblioteke koje to obezbedjuju. Evo, npr. Borland ima biblioteku BGI koja za to služi (i u pascalu i u Cu).

Ako hoćeš, pogledaj i ovu "biblioteku" koju sam ja pravio u asembleru pre 100 godina za crtkanje u Cu. Imaš i program fhelp.exe koji je help program sa kolko-tolko opširnim objašnjenjima kako se koristi biblioteka, a imaš i demos direktorijum gde su moji test primeri.

URL je http://toledo.mi.sanu.ac.yu/~brcha/flib2.exe (RAR self-extracting arhiva)

Pozdrav
Filip
... and the aliens sent an android down to earth, to slow down mankind's development
... and they named it Bill Gates.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Crtanje u DOS-u

[ Pregleda: 4128 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.