Miroslave, ne shvatas poentu... ne zelim da se raspravljam sa tobom oko nepostojeceg coveka koji treba da administrira nepostojeci forest, domen, child domen svejedno, moja greska je sto stvar nisam postavio hipoteticki, zelim samo da kazem da su MCSA i MCSE sertifikati na neuporedivo niskom levelu u odnosu na Ciscove na primer.
Uzeo sam samo kao primer, da bi coveku koji je pitao koliko se isplate i koliko su vredni, pokazao sta je bolje znati i imati "u ruci"
Nazovi me licemerom, dvolicnom osobom ili sta vec.... ovo je danas stiglo na moj mail
Code:
Re: Invoice/Confirmation Notice
Important Information! Please read this email in its entirety.
Your registration is confirmed for the following Microsoft Testing exam(s):
Candidate: Krisan, Sinisa
Test Series: 070-290 Managing and Maintaining a Microsoft® Windows Server 2003 Environment
English (ENU)
Date: Saturday, September 08, 2007
Time: 09:00 AM
Appointment Length (minutes): 240
Accommodations:
Time extension for non-native English speaker living in non-English-speaking country.
Adjustments: 30
Total Session Length with adjustment (in minutes): 270
Ne zelim da govorim ljudima sta da rade a sta ne... samo im skrecem paznju na realne cinjenice
MCSE ce i dalje samo ulepsavati moj CV
Ostali certovi ce me prodati i zaposliti
A ISKLJUCIVO moj rad ce pokazati koliko kosta znanje koje trenutno posedujem i koje cu posedovati
Ovo se direktno preslikava na sve ostale koji citaju ovo....Dzabe ti je svaki cert ako ga imas, a ne znas zasto ga imas....
Baj d vej :)
vish mi lak .....za sledecu subotu ;)