Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PHP login - pomagaj

[es] :: PHP :: PHP login - pomagaj

[ Pregleda: 2224 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vojkan

Član broj: 10743
Poruke: 123
..1.customer.ch.netstream.com.



Profil

icon PHP login - pomagaj17.08.2007. u 11:43 - pre 184 meseci
Ako se kod sastoji ovako:

Code:

<?php
session_start();
include("../common.php");

 //login authorization code
if ($admin_user != $openadmin)
    {
    print "<P><form action=\"./configurator.php\" method=\"post\">Please enter your user name and password:<P>";
    print "Login Name: <input type=text name=admin_user><P> ";
    print "Password: <input type=text name=admin_password><P><input type=submit value=\"Log In\"></form><P>";
    die("Enter the correct username");
    }
if ($admin_password != $openpassword)
    {
    print "<P><form action=\"./configurator.php\" method=\"post\">Please enter your user name and password:<P>";
    print "Login Name: <input type=text name=admin_user><P> ";
    print "Password: <input type=text name=admin_password><P><input type=submit value=\"Log In\"></form><P>";
    die("Enter the correct password");
    }
    
session_register("admin_user");
session_register("admin_password");


i ako je u common.php definisano ovako:
Code:

$openadmin = "user";
$openpassword = "pass";


zasto mi svaki put izbaci da je pass i ili korisnicko ime pogresno kad koristim ime user ,a pass pass?

jeli greska u kodu? ili verzija php?

 
Odgovor na temu

dakipro
Dalibor Jovic
Web Developer
Bergen, Norway

Moderator
Član broj: 31848
Poruke: 1792
*.dynamic.sbb.co.yu.

Sajt: norway.dakipro.com


+190 Profil

icon Re: PHP login - pomagaj17.08.2007. u 11:58 - pre 184 meseci
jel si probao da debugujes kod?
probaj echo $admin_user; pa vidi sta ima u njemu. Mislim da koristis register_globals, potrazi po forumu za ovo, bice ti jasno sta i kako...
 
Odgovor na temu

vojkan

Član broj: 10743
Poruke: 123
..1.customer.ch.netstream.com.



Profil

icon Re: PHP login - pomagaj17.08.2007. u 21:57 - pre 184 meseci
register_globals = Off

ali to sto si mi napisao moram da proverim sta se krije iza hvala na uputama, ako ima jos neko neki predlog neka slobodno napise, nece mu se zaglaviti tastatura

pozdrav svima
 
Odgovor na temu

VladaSu

Član broj: 31634
Poruke: 1090
77.46.156.*



+215 Profil

icon Re: PHP login - pomagaj17.08.2007. u 22:42 - pre 184 meseci
Ako ti je register_globals = Off a kaze da jeste
gde si onda ucitao $admin_user i $admin_password.
Izleda da si iskljucio warnings i errors.
Izgleda kao da radis malo sa register_globals = Off malo sa register_globals = On

[Ovu poruku je menjao VladaSu dana 14.06.2003. u 11:22 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP login - pomagaj

[ Pregleda: 2224 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.