Hvala svima na savetima!
Evo ovako da odgovorim svima!
Sto se tice screenshot-a task menager-a dobice te ga vec veceras.
Pogledacu i sat da vidim ima li kasnjenja pa vam javljam.
Dalje...
Plavigor-e, pazi fora je da mi pre podizanja sistema prepoznaje hardver, i onda kada pronadje sve jednostavno stane i ne mrda... Zatim posle jedno 5 - 10 min pocne da podize Windows, pa onda kada treba da izbaci "welcome screen" ponovo se desi pauza od nekih 5 - 10 min pre nego podigne OS.
Ponavljam da je komp umrezen sa jos 3 druga komp-a, a na njemu je instaliran BlueSoft poslovni software tako da ostali iz njegove baze vuku podatke. Na neki nacin on je server svom okruzenju... Sluzi i kao internet gateway!
Maliradojica - mozda bi mreza mogla praviti problem. Nekada se ovaj racunar ukljucuje prvi pa onda svi ostali, a nekada ga ukljucujem da vec ima nekih racunara koji su ukljuceni. pokusacu da ga podignem bez mreznog kabla ukljucenog u komp. Hvala ti na savetu
Vaske71 - Znam za taj program kao i brojne alternative ali sam cuo i citao da nekada mogu napraviti vecu stetu nago korist. Pazi na racunaru o kom pricamo mi se nalaze jako, jako bitni podaci, kako licni tako i vezani za posao, pa me malo strah da te poslusam. Cuo sam da dosta brljaju po registry file-ovima itd...
Da li mi mozes malo detaljnije opisati sta program sve moze da radi i kakva su ti iskustva pa da ga eventualno prvo isprobam na nekom drugom racunaru. I naravno hvala ti na savetu.
Nadam se da sam svima odgovorio!
Za screenshot jos jednom bice veceras. Malo sam u guzvi trenutno, posao sta cete!!!
TheTruthIsOutThere
Nije meni krivo sto kradu moje ideje, vec ih zalim sto nemaju svoje!!! N.T.
There is appx 6.877.912.425 people in the WORLD, but sometimes all you need is
ONE - OTH
www.3dcrystal3d.com