Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kreiranje TABELE u MSSQL Ex. sa Klijentom?

[es] :: .NET :: Kreiranje TABELE u MSSQL Ex. sa Klijentom?

[ Pregleda: 1846 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

borcha
Boris Bokan
;-(
Novi Sad

Član broj: 148976
Poruke: 419
*.adsl-1.sezampro.yu.



+3 Profil

icon Kreiranje TABELE u MSSQL Ex. sa Klijentom?28.07.2007. u 18:28 - pre 181 meseci
Moze li neko da mi da ktratak primer kod, kako da napravim tabelu u postojecoj bazi sa vb2005 klijentom?
Ako neko zna kako postojece skripte iz managera iskoristiti za isti cilj tj. kreiranje tabele (kao file)?
Hvala poz...
 
Odgovor na temu

borcha
Boris Bokan
;-(
Novi Sad

Član broj: 148976
Poruke: 419
*.adsl-1.sezampro.yu.



+3 Profil

icon Re: Kreiranje TABELE u MSSQL Ex. sa Klijentom?28.07.2007. u 18:54 - pre 181 meseci
Ovako nesto ?

Code:
 Private Sub tabelaSkoGod()
        
        Dim sr As New StreamReader("C:\Data\DNFDATA\TabeleSQL\tSkolska_godina.sql")

        Dim cmd As New SqlCommand
        cmd.CommandType = CommandType.Text
        cmd.CommandText = sr.ReadToEnd
        cmd.Connection = SqlCon
        db.ExecuteNonQuery(cmd.ExecuteNonQuery())

    End Sub

samo ne radi!! Ima li neko nesto slicno ili drugacije!
Znaci iz script fajla?
 
Odgovor na temu

borcha
Boris Bokan
;-(
Novi Sad

Član broj: 148976
Poruke: 419
*.adsl-1.sezampro.yu.



+3 Profil

icon Re: Kreiranje TABELE u MSSQL Ex. sa Klijentom?28.07.2007. u 20:14 - pre 181 meseci
Ako nekog zanima, uspeo sam. Podelicu sa ostalima..

Code:
Sub tabelaSkoGod()
        
        '
        
        Dim sr As New StreamReader("C:\Data\DNFDATA\TabeleSQL\tSkolska_godina.txt")

        Dim cmd As New SqlCommand
        cmd.CommandType = CommandType.Text
        cmd.CommandText = sr.ReadToEnd
        cmd.Connection = SqlCon
        db.ExecuteNonQuery(cmd.ExecuteNonQuery())

        sr.Close()
        sr.Dispose()

        cmd.Dispose()
        SqlCon.Dispose()
    End Sub


Znaci preko Stream Readera sam iscitao text upit kao fajl .txt koji sam izvukao iz managera kreirajuci scriptu. Samo sam izbacio GO! i ostavio Use[Datoteka], koju sam prethodno napravio sa menager.smo metodom...

Hvala u svakom slucaju.... Tutoriali su Mama!!!
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Kreiranje TABELE u MSSQL Ex. sa Klijentom?

[ Pregleda: 1846 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.