Dosad sam bio verni i zadovoljni prepaid korisnik Telenor mreze. Narocito su me obradovali tarifni dodaci koji znatno snizavaju cenu poruke. Moja idealna kombinacija je bila Moje vreme + Dodaj SMS 50 tarifni dodatak.
Medjutim danas mi se potrosi tarifni dodatak koji sam aktivirao 1. juna i ja krenuo da ponovo dodam 50 sms-a. Na moje iznenadjenje, u povratnoj poruci mi kazu da je na mom broju tarifni dodatak vec aktiviran. Nije mi jasno, probam ponovo, opet ista prica. Reko' da mi nije nesto promaklo, ja proverim na sajtu i evo sta kazu, citiram
Izvor: http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3460 (mozda su ispravili)
Opet mi nista nije jasno, pa lepo pozovem 9863. Posle dobrih 10 min cekanja javi mi se devojka i kaze da ne mogu da aktiviram tarifni dodatak do prvog JULA! Tu se zgranem, nije mi jasno otkud sad to, kazem joj sta pise na sajtu. Ona: "Sacekajte da proverim....hmmm....ovo je izgleda greska na sajtu, moracu to da prosledim kolegama" Ja vec kolutam ocima... Nedugo zatim, operaterka mi kaze i sledecu, za mene sokantnu vest: "Da, da, pa ovde pise da tarifni dodaci vaze i za Moje vreme, e pa ne vaze vise! Ako koristite paket moje vreme ne mozete aktivirati tarifni dodatak. Mozete preci na jednu cenu, poruke......."
Neprijatno iznenadjen Telenorovom neazurnoscu, spustih joj slusalicu uz komentar da nemam reci. Sta sad da radim, kome da se zalim. Prosto mi je neverovatno kako su me em lagali sa pogresnim informacijama na sajtu, em bez ikakve najave niti obavestenja ukinuli uslugu koju aktivno koristim na mom tarifnom paketu. Pa da, suvise je lepo izgledalo da bi dugo trajalo, razgovori 7.67/15,34 din/min zavisno od vremena, tarifiranje na 1s, poruke 1.1 din. Ljudi su jednostavno ukapirali da im je ponuda previse dobra, pa su morali da saseku u korenu dalji pokusaj njenog eksploatisanja. A ovamo nam mazu oci sa ogromnim bilbordima sa natpisom 2,9 din/minut, a ne napisu da je to bez pdv-a, samo za telenor mrezu, uz astronomsku cenu poruke od 3.42 din. Ili kazu "poruka 1 din" a tek pretrazivanjem sajta saznajemo da je nadoknada za zapoceti razgovor 3.42 din (sa pdv-om) i da se tarifiranje vrsi po zapocetom MINUTU. I jos "kao slag na tortu" nam zabrane povratak na stare tarife.
Necuveno, zaista sam razocaran ovakvim potezom! Sad mi samo ostaje da se iskreno nadam da ce VIP uraditi nesto dobro u ovoj zemlji!