Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Na koji nacin da....

[es] :: Visual Basic 6 :: Na koji nacin da....

[ Pregleda: 3997 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

rainman1977
zemlja dembelija

Član broj: 7771
Poruke: 84
*.teol.net

ICQ: 200221484


Profil

icon Na koji nacin da....23.07.2003. u 18:46 - pre 223 meseci
Pokusavam da izlistam neke racune odredjenog datuma ali javlja mi se problem jer zavrsni racuni (koji ulaze u taj odredjen datum )zavrsavaju se sledeceg dana pa mi racun odredjenog datuma nije citav nego prelazi na sledeci dan.Na koji nacin na resim problem i dali mozda postoji sql resenje ?moze i na grubo da se isprica ako neko nema vremena da mi pojednostavljuje.Hvala
i don't like money oh yea,i love it
 
Odgovor na temu

byTer

Član broj: 10936
Poruke: 1221
*.ptt.yu

ICQ: 47761626


Profil

icon Re: Na koji nacin da....24.07.2003. u 14:57 - pre 223 meseci
Pa cini mi se da teoretski nemas resenja posto ako ti je kriterijum da tum onda ce da bude samo datum. Jedino da ubacis jos neki identifikator recimo dane da brojis preko nekog kljuca pa da slazes po tom kljucu
 
Odgovor na temu

rainman1977
zemlja dembelija

Član broj: 7771
Poruke: 84
*.teol.net

ICQ: 200221484


Profil

icon Re: Na koji nacin da....24.07.2003. u 15:54 - pre 223 meseci
Radi se o programu za vodjenje cafe bara.Trebao bi mi krajnji izvjestaj stanja i pazara ali posto se dan zavrsava naknadnog dana ne bih dobio citav pazar vec samo do ponoci.Za resenje jedino znam da kao kljuc stavim broj racuna.Zanima me na koji nacin ostali programi rade.
E da, dali neko jos zna sintaxu kako da kad se datum promeni(mislim kad predje na sledeci dan) dogodi neki dogadjaj?Nadam se da pitanja nisu toliko teska a ako jesu izvinjavam se.Hvala unapred
i don't like money oh yea,i love it
 
Odgovor na temu

mladenovicz
Zeljko Mladenovic
Xoran Technologies, Inc., Ann Arbor, MI,
USA / Software Engineer
Ann Arbor, MI, USA

Član broj: 6598
Poruke: 2065
*.yubc.net

Jabber: mladenovicz@elitesecurity.org
ICQ: 95144142
Sajt: yubc.net/~mz


Profil

icon Re: Na koji nacin da....24.07.2003. u 16:00 - pre 223 meseci
Jednio sto mi sad pada na pamet je da u tabelu gde cuvas racune stavis flag Obradjen pa kad pravis izvestaj, uzimas samo one koji nisu obradjeni, i azuriras taj flag.
 
Odgovor na temu

byTer

Član broj: 10936
Poruke: 1221
*.ptt.yu

ICQ: 47761626


Profil

icon Re: Na koji nacin da....25.07.2003. u 03:45 - pre 223 meseci
Ili jos jedno resenje. Mozes da stavis da ti se vreme upisuje od pocetka rada kafica... Recimo ako radi od 21 do 3 ujutru da pomeris vreme unazad u nekom pd upita. Mislim da je to najbolje resenje. Tako da sa jos jednom procedurom dodajes vreme ako hoces da vidis tacni vreme i datum kada ti je izvrsena tras.
 
Odgovor na temu

rainman1977
zemlja dembelija

Član broj: 7771
Poruke: 84
*.teol.net

ICQ: 200221484


Profil

icon Re: Na koji nacin da....25.07.2003. u 12:21 - pre 223 meseci
Citat:
rainman1977:
E da, dali neko jos zna sintaxu ili izraz kako da kad se datum promeni(mislim kad predje na sledeci dan) dogodi neki dogadjaj?Nadam se da pitanja nisu toliko teska a ako jesu izvinjavam se.Hvala unapred
\

Hvala vam na ponudjenim resenjima ali me takodje interesuje ovaj problem pa ako vam nesto padne na pamet javite.

i don't like money oh yea,i love it
 
Odgovor na temu

mladenovicz
Zeljko Mladenovic
Xoran Technologies, Inc., Ann Arbor, MI,
USA / Software Engineer
Ann Arbor, MI, USA

Član broj: 6598
Poruke: 2065
*.yubc.net

Jabber: mladenovicz@elitesecurity.org
ICQ: 95144142
Sajt: yubc.net/~mz


Profil

icon Re: Na koji nacin da....25.07.2003. u 13:54 - pre 223 meseci
Moze da se napravi nesto sa timerom. Mada mi se ovo resenje nesto ne svidja

Code:

Private m_StartDate As Date

Private Sub Form_Load()
    m_StartDate = Date
End Sub

Private Sub tmrTimer_Timer()
Dim CurrDate As Date
    
    CurrDate = Date
    
    If DateDiff("d", CurrDate, m_StartDate) <> 0 Then
        Debug.Print "Date changed"
        m_StartDate = CurrDate
    End If

End Sub

 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Na koji nacin da....

[ Pregleda: 3997 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.