Ma dobro, znam to, šalio sam se . Ali da si bar stavio neku animacijicu, nešto simpatično, a ne 3 reči otkucane u notepad-u (pardon, DW-u)
na kojoj odgleda film , odslusa mjuzu ugasi ga. Mozda ga ti zoves nepismenim ja ne to je covek koga prosto to NE INTERESUJE.
Izvini, ali to je za mene korisnik televizora, a ne korisnik računara. Oćeš film - pusti PINK. Oćeš muziku - pusti PINK. I ja takvog istog zovem nepismenim, a ti nemoj, jer njega to prosto ne interesuje
Takodje mozes da cekiras automatsko sinhronizovanje da ne gubis vreme ;-)
Respekt za DW
Ti mene smatraš za ovcu? . Pa NEMA CSS-a, ono ispod sam napisao da je html kod. Miksuješ grandmas and frogs, my dear Watson .
Pricamo o velikim projektima a ne strani sa 5 linija koda.
Čitaj gore, za 5 linija koda CLI editori su sasvim dovoljni. Za pisanje dužeg koda, samo ako si fanatik.
Zamisli da zelim da zamenim <b> sa <strong> jos moram da ucim sintaksu VI ili emacsa da uradim replace all
ili da naucim regularne izraze napisem skript da mi zameni tagove , ili koristim awk znaci sve to da bi zamenio
tagove ;-) I to brief. A ovde klik replace all > sync pa pa
Heh, pa ako ćeš da modifikuješ ceo fajl, normalno da nećeš koristiti editor, ali paliti DW zbog promene 3 reda koda je apsurd po sebi
Ja ne mogu bez :
Dobro mozda neko voli da se muci ;-)
E vidiš, to već ne spada u osnovno računarsko znanje: indentacija novog koda, zatvaranja zagrada i formatiranja CSS-a od nule. Nemoj da se mučiš, DW je alat za takav posao.