Kad si već neodlučan još ću ti malo odmoći...
Juče sam pazario Samsung digimax S850. Neću ni da ga previše hvalim a ni druge da kudim. Ovo mi je peti digitalni amaterski aparat po redu a imao sam i canon-e i fuji-e i sony-e. Naravno tehnika je uznapredovala poslednjih godina pa je i logično da je ovaj model što sam kupio bolji od pređašnjih..
Ja sam jednostavno oduševljen aparatom jer konačno imam objedinjeno sve što mi je uvek zafalilo na nekom od drugih modela.
Jedino može različito da se svidi po spoljašnjem izgledu ali meni izgleda baš kao što treba, ne suviše tanko a opet ne debelo da me podseća na neki lažnjak DSLR.
Inače pošto ga imam u rukama, sve što pročitaš na ovom njihovom sajtu garantujem da je 95% istina a ne naduvavanje. (onih 5 odbijam jer su malo preterali u opisu za kvalitet videa) ali da me neko pogrešno neshvati, kvalitet videa je odličan za ono što će većina korisnika snimati fotoaparatom. Inače snima u divx tako da na 512 karticu stane oko 23 min u 640x480 30fps.
PS u toku snmanja videa moguće je koristiti zum, poseduje 5x optički, koristi mmc, sd i sdhc do 4 GB guaranted, 8 Mpix, manualna podešavanja, baterije 2xAA a ne neke litijumske koje ako hoćeš veću autonomiju platiš i do 50e...
http://www.samsungcamera.com/p...p?prol_uid=2697&cat_uid=11
Ah da, i ono po mnogima najvažnije, cena, 16.499,00 u Novom Sadu.
Pozdrav, odoh da škljocam...