Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

O/R mapping u C++

[es] :: C/C++ programiranje :: O/R mapping u C++

[ Pregleda: 2296 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

IdeaR
BiH

Član broj: 11048
Poruke: 126
*.PPPoE-2551.sa.bih.net.ba.



+2 Profil

icon O/R mapping u C++02.04.2007. u 16:32 - pre 176 meseci
Postoji li ovako nešto u C++?

Znači, O/R mapping, neovisno o bazi podataka, podrška za Win/Linux, generiše dinamički sql.
 
Odgovor na temu

kiklop74
Darko Miletić
Buenos Aires

Član broj: 78422
Poruke: 569
*.fibertel.com.ar.

Sajt: ar.linkedin.com/pub/darko..


+13 Profil

icon Re: O/R mapping u C++03.04.2007. u 01:45 - pre 176 meseci
Ne postoji.

Ako ti je to neophodno predji na javu ili .net .

Najpribliznije tome sto postoji za c++ je DTL ali definitivno nije O/R u klasicnom smislu.

http://dtemplatelib.sourceforge.net/

Tko leti vrijedi
 
Odgovor na temu

IdeaR
BiH

Član broj: 11048
Poruke: 126
*.PPPoE-3302.sa.bih.net.ba.



+2 Profil

icon Re: O/R mapping u C++03.04.2007. u 18:10 - pre 176 meseci
Zahvaljujem se na brzom odgovoru i na linku. Čudno mi je malo da nema nešto slično Hibernate za C++.

Ima li neko logično objašnjenje? Niko ne piše enterprise aplikacije u C++, ili nešto slično?

Primjetio sam da ima grupa entuzijasta na C++ forumu koji pišu zajedničku aplikaciju, možda bi
ovako nešto bilo dovoljno izazovno i ostvarivo kao sljedeći projekat?
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: O/R mapping u C++

[ Pregleda: 2296 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.