Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

provera da li item postoji u library-u

[es] :: Flash :: provera da li item postoji u library-u

[ Pregleda: 2294 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sekvoja

Član broj: 91239
Poruke: 268
*.ptt.yu.



Profil

icon provera da li item postoji u library-u17.03.2007. u 19:37 - pre 158 meseci
Nije mi bas jasno kako bi ovo trebalo da radi. Evo koda:

Code:
var itemexists = fl.getDocumentDOM().library.itemExists("linkageID");
trace(itemexists);


Trebalo bi da vrati true ili false u zavisnosti da li u library-u postoji ili ne, zar ne? A meni uvek vraca undefined...
 
Odgovor na temu

gordon_beneth
BGD

Član broj: 104526
Poruke: 192
*.adsl-2.sezampro.yu.



+1 Profil

icon Re: provera da li item postoji u library-u18.03.2007. u 10:09 - pre 158 meseci
Code:
var itemexists = fl.getDocumentDOM().library.itemExists("Symbol_name");
fl.trace(itemexists);


Dakle fl ispred trace i ime simbola a ne linkage. Nego pošto ti javlja undefined predpostavljam da ovo pokrećeš kao AS, što neće raditi. Ovo je jsfl kod i možeš da ga koristiš samo kao komandu u authoring modu ne i u swf.

/(bb|[^b]{2})/
 
Odgovor na temu

sekvoja

Član broj: 91239
Poruke: 268
*.ptt.yu.



Profil

icon Re: provera da li item postoji u library-u18.03.2007. u 14:50 - pre 158 meseci
OK, hvala na odgovoru. Da, hteo sam da pokrenem u swf tako da cu se snaci na drugi nacin :)
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: provera da li item postoji u library-u

[ Pregleda: 2294 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.