Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

javascript pitanjce

[es] :: Javascript i AJAX :: javascript pitanjce

[ Pregleda: 2989 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

alpha
Nemanja Janic
Beograd

Član broj: 5223
Poruke: 35
*.59.EUnet.yu



Profil

icon javascript pitanjce17.06.2003. u 17:35 - pre 251 meseci
Ovako:
window.scrollbars.visible = false
prijavljuje da je windows.scrollbars ili Null ili nije objekt, a u javascript referenceu pise da se na ovaj nacin moze uticati na scrollbarove prozora u kome se trenutno nalazim (u browseru).
Poenta je: zasto ni ovo ni kad koristim self.blabla nece da me registruje?
Hocu da kad mi se otvori prozor browsera, otvori se bez skrolova, ali da ga ne otvaram iz drugog prozora...
Da li je ovo moguce ili moram da otvorim prozor iz drugog i da mu u window.open() zadam parametre?
...znam koliko ne znam... ili ne?
 
Odgovor na temu

ivansh
Beograd

Član broj: 4432
Poruke: 13
*.ppp-bg.sezampro.yu



Profil

icon Re: javascript pitanjce04.07.2003. u 02:42 - pre 251 meseci
A odakle otvaras prozor browsera?
 
Odgovor na temu

alpha
Nemanja Janic
Beograd

Član broj: 5223
Poruke: 35
*.206.EUnet.yu



Profil

icon Re: javascript pitanjce07.07.2003. u 16:22 - pre 251 meseci
... prozor otvaram kao samostalan, znaci ne iz nekog drugog prozora... jedini nacin da ovo uradim na kraju je bio da pravim dodatni html koji bi mi posluzio samo kao dummy za otvaranje zeljenog prozora...
...znam koliko ne znam... ili ne?
 
Odgovor na temu

[es] :: Javascript i AJAX :: javascript pitanjce

[ Pregleda: 2989 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.