Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Periodicno izvrsavanje nekog posla...Tajmer?

[es] :: Asembler :: Periodicno izvrsavanje nekog posla...Tajmer?

[ Pregleda: 3194 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mightymv
Beograd

Član broj: 42855
Poruke: 16
195.252.85.*



Profil

icon Periodicno izvrsavanje nekog posla...Tajmer?29.01.2007. u 16:05 - pre 195 meseci


Kako najelegantnije odraditi da se nesto u programu izvrsava na periodicno?
ako nekoga mrzi da objasnjava, zahvalan cu biti i na literaturi.


hvala
--------------------
mightymv
 
Odgovor na temu

Mikky

Član broj: 18
Poruke: 1563
*.dynamic.sbb.co.yu.

ICQ: 44582291


+58 Profil

icon Re: Periodicno izvrsavanje nekog posla...Tajmer?29.01.2007. u 17:54 - pre 195 meseci
Za win32 koristi apije SetTimer() i KillTimer()
-I know UNIX, PASCAL, C, FORTRAN,
COBOL, and nineteen other high-tech
words.
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.paws.umds.ac.uk.

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Periodicno izvrsavanje nekog posla...Tajmer?12.02.2007. u 15:59 - pre 194 meseci
Pretpostavljam da covek zeli Asembler-resenje...
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

[es] :: Asembler :: Periodicno izvrsavanje nekog posla...Tajmer?

[ Pregleda: 3194 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.