Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ima li neko iskustva sa DirectShow-om?

[es] :: C/C++ programiranje :: Ima li neko iskustva sa DirectShow-om?

[ Pregleda: 1562 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

borquee

Član broj: 10401
Poruke: 58
*.aorta.net



Profil

icon Ima li neko iskustva sa DirectShow-om?09.06.2003. u 00:26 - pre 219 meseci
Desava mi se sledeca stvar:

Pustim movie koristeci VMR9 (koristim ga zbog hardware overlay-a koji mi onda pusta sliku na TV output ... znam da moze i obican Video Render...)

sve radi pristojno dok ne minimizujem video prozor, a posto se slika ne vidi na desktopu freezuje se na TV-u...

kad ponovo otvorim prozor (restore) video nastavlja normalno i u prozoru i na TV-u...

kako izbeci freeze na TV-u? (media player to radi bez problema)

malo je specifican problem, nasao sam jos neke playere koji rade isto (ali naravno niko ne objasnjava kako to radi, a o sorsu da i ne govorimo)
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.racasse.se

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Ima li neko iskustva sa DirectShow-om?11.06.2003. u 12:57 - pre 219 meseci
Sors na Windows-u :) ... Da - tesko - bar kad su takve aplikacije u pitanju. Mada, neki slicni projekti su GPL, tako da mozes da vidis sors - Vidomi recimo. Jesi li imao prilike da vidis taj projekat? - Pre nekoliko godina su se klali Vidomi i VirtualDUB, i na kraju su ljudi iz Vidomija (posto su koristili VirtualDUB kod) morali da opensorsuju Vidomi. ;) GPL je keva.
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Ima li neko iskustva sa DirectShow-om?

[ Pregleda: 1562 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.