Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Dali se moze browser nazad dugme manipulisati??

[es] :: .NET :: Dali se moze browser nazad dugme manipulisati??

[ Pregleda: 2201 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zvjezdana

Član broj: 51603
Poruke: 41
..00a.vjnxx4.customer.tele.dk.



Profil

icon Dali se moze browser nazad dugme manipulisati??18.01.2007. u 09:21 - pre 213 meseci
Hello....

Treba mi pomoc...

Imam stranicu sa log in sistemom. Zanima me dali je moguce manipulisati browser dugme "Nazad",
Tako da kad se logujes odradis sto trebas i onda izadjes sa sranice, znaci Sign out. Kad pritisnes u browseru "Nazad",
vrati te na predhodnu stranicu. Moze li se to kako izbjeci. Na primjer da ostanes na istoj stranici...

radim sa C#...

Pozdrav...
 
Odgovor na temu

zvjezdana

Član broj: 51603
Poruke: 41
..00a.vjnxx4.customer.tele.dk.



Profil

icon Re: Dali se moze browser nazad dugme manipulisati??18.01.2007. u 12:57 - pre 213 meseci
I fixed it...

Uspjela sam ....

Slijedeci kod se ubacu u Load metodu, stranice koju ne zelite da se zapamti:

Response.ExpiresAbsolute = DateTime.Now.AddDays(-1d);
Response.Expires = -1500;
Response.CacheControl = "no-cache";

I to je to....
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Dali se moze browser nazad dugme manipulisati??

[ Pregleda: 2201 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.