Preuzeto sa:
http://www.064.co.yu/gsm_cd.html
Prilagodite meni mobilnog telefona vasim potrebama!!!
DEKODIRANJE
Pod dekodiranjem telefona se podrazumeva uklanjanje software-skih brava (SP Lock) koje ne dozvoljavaju upotrebu telefona u drugoj mrezi sem u onoj za koju je kupljen. Uz pomoc naseg CD-a u mogucnosti ste da sami dekodirate SVE vrste mobilnih telefona u roku od nekoliko minuta... Najnovije verzije softvera za dekodiranje novih ALCATEL, NOKIA, ERICSSON, MOTOROLA, SAMSUNG, SIEMENS i ostalih mobilnih telefona, kao i radio kasetofona i digitalnih tabli u automobilima.
GALERIJA MOBILNIH TELEFONA
Ne znate koji telefon da kupite? Zanimaju vas karakteristike vaseg telefona? ... U nasoj galeriji mozete saznati odgovore na sva vasa pitanja, pronaci tehnicke podatke za NOKIA, ERICSSON, MOTOROLA, SIEMENS, PANASONIC, ALCATEL i ostale marke mobilnih telefona.
MELODIJE ZA VAS TELEFON
Dosadilo Vam je jedno od standardnih zvona na Vasem telefonu? Lista od preko 250 kako stranih tako i domacih melodija, obradovace vlasnike NOKIA, ERICSSON i SIEMENS mobilnih telefona.
SKRIVENI MENI U VASEM TELEFONU???
Verovatno niste ni znali da na vasem NOKIA, SAMSUNG i MOTOROLA mobilnom telefonu postoji meni pomocu koga mozete saznati lokaciju najblize bazne stanice, nivo signala, temperaturu i stanje baterije, broj korisnika na baznoj stanici, broj kanala preko koga razgovarate....
SERVISNI PROGRAMI i SIFRE
Programi u ovoj sekciji (za razliku od sekcije DEKODIRANJE), namenjeni su SVIM korisnicima.....
Porucite CD sa programima za mobilne telefone....