Citat:
Ivan Stanojevic:
mozes uzeti besplatan hosting na brinksteru
http://www.brinkster.com
i dobijas podrsku za asp, (mada nisam siguran da li daju i smtp server)
ASP da, ali slanje e-maila, na zalost, ne.
Citat:
Conica:
Zna se...treba otici na njihov sajt i pogledati. Ako treba posalji mail (postoji servis), mada sam sigurna da postoji i FAQ koji pojasnjava te teme. Osim ako naravno ovde neko koristi njihove usluge, pa neka napise odgovor.
Malo sam proucavao sve te stvari veceras i shvatio da ni jedan besplatni servis ne podrzava to sto meni treba. Recimo, prohosting podrzava cgi, ali ne omogucava slanje e-maila.
Citat:
Conica:
Sto se PTT-a i Eunet-a tice, takodje postoje tehnicka podrska koju mozes nazvati i pitati za njihove usluge.
Koliko sam video sa njihovih sajtova, ni oni ne pruzaju nista korisno za korisnike koji imaju samo nalog kod njih, tj. za licne prezentacije.
Citat:
Conica:
svi koji su ovde su voljni da ti pomognu i da ti posalju gotove stranice sa resenjem, ali to nema svrhe ako ne definises tehnologiju, odnosno servere na kojima ce prezentacija biti postavljena.
Da, veceras sam shvatio o cemu se tu radi; nisam znao nista o tome, ali sada su neke stvari jasnije.
Citat:
Conica:
Ako ti je bash tolika presa, poslacu ti asp stranice sa formom i kontrolama.
Nije nista toliko hitno, a i sve to nema smisla dok ne nadjem prostor na serveru koji podrzava nesto od tih potrebnih stvari.
Hvala na strpljenu i informacijama.
Pozdrav.
Sinisha