Ljudi nudi mi tip Nikon F-100, sa blicem SB 80 dx i objektivom AF 28-105, torba, baterije, 30 filmova... za 750evrića. Vredi li to toliko i šta nakon toga? Sad imam malog digitalca nikon CP 2100, i igram se sa njim.
Za te pare mozes da uzmes neki digitalni Nikon SLR (Nikon D50). F100 je odlicno telo ali mislim da je prosao trenutak kad bi se tolika investicija u filmsko telo mogla isplatiti.
Kako kome... Fotografu koji radi svadbe i jos uvek koristi film, F100 je odlicna investicija ali nikako po ovoj ceni jer se cene polovnih kod nas krecu oko 350EUR.
Hihihi...750 evrica....meni su taj isti aparat nudili za 100 evrica, plus dva objektiva, plus torbica i ja opet nisam uzo...koji ce mi to...skupljacu pare za pravu stvar ili necu imati nista :-)
Za Deep Blue : Eh i Ti ga sad pretera!Za 100 evra f100 i dva objektiva?!!?Izvini necu da kazem da lazesh ali to je smeshna cifra!Sam f100 vredi bar oko par stotina evra a jedan objektiv kakav takav pa nek je i 20 30 evra...?ne znam za 100 evra bi ga uzeo 10000 %(ispravan naravno)
Vecu glupost odavno nisam procitao.....a odnosi se na ovog sto je mogao da kupi Nikon F 100 za 100 eura ali nije hteo hoce pravi aparat da kupi....ti brate u zivotu nisi video F100