Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Button unutar DBGrida za BCB6?

[es] :: C/C++ programiranje :: Button unutar DBGrida za BCB6?

[ Pregleda: 2433 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Jane Smith

Član broj: 96758
Poruke: 32
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Button unutar DBGrida za BCB6?03.11.2006. u 16:17 - pre 215 meseci
Stavila sam bitbtn unutar DBGrida (Borland C++ Builder 6) i stvar uredno radi ali kad kliknem na button onda se ne izvarsava event OnClick kojeg sam definirala za taj button...
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4903
89.216.236.*

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+639 Profil

icon Re: Button unutar DBGrida za BCB6?03.11.2006. u 16:50 - pre 215 meseci
Pokaži (minimalan) kod.

Kako si stavila TBitBtn unutar (ćelije) DBGrida?
 
Odgovor na temu

Duke Nukem
Miroslav Mitic
dipl.mas.ing - tehnolog za hidrauliku/
REL, MAG panciranje i zavarivanje bla
bla...
Lazarevac

Član broj: 38933
Poruke: 143
*.absolutok.net.



+1 Profil

icon Re: Button unutar DBGrida za BCB6?07.11.2006. u 21:52 - pre 215 meseci
Citat:
X Files:

Kako si stavila TBitBtn unutar (ćelije) DBGrida?


Vjerovatno je u pitanju kiruski zahvat ne ?

Kako presaditi bubreg namjesto mozga , a mozak na mesto mjehura ?
www.microsoft.com/articles/faq

p.s.
malo se zezamo
Tape loading error
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Button unutar DBGrida za BCB6?

[ Pregleda: 2433 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.