Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

problem unosa datuma Hitno!!

[es] :: .NET :: problem unosa datuma Hitno!!

[ Pregleda: 1932 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mii
Marko Markovic
podgorica

Član broj: 54936
Poruke: 102
195.66.163.*



Profil

icon problem unosa datuma Hitno!!15.10.2006. u 02:36 - pre 184 meseci
Pozdrav svima!

Imam jedan glupi problem sa serverom,
U jedan textbox unosim datum iz calendara pop up prozor (datum je formatiran MM/dd/yyyy) medjutim meni uvjek u textbox stavlja MM-dd-yyyy,mada nema razloga ,na mome racunaru je OK a na serveru drugacije,nije u pitanju regional settings ??
Jeli neko nekad imao slicnih problema???
 
Odgovor na temu

vekica
Veroljub Zmijanac
beograd

Član broj: 29640
Poruke: 128
*.dynamic.sbb.co.yu.

ICQ: 330192115
Sajt: www.veroljub.blogspot.com


Profil

icon Re: problem unosa datuma Hitno!!15.10.2006. u 15:52 - pre 184 meseci
DateTimeFormatInfo dt = new DateTimeFormatInfo();
dt.ShortDatePattern = "dd/MM/yyyy";


pa probaj da uz ovog pravis datum:
tipa DateTime dateFrom = Convert.ToDateTime(dateFromString,dt);


za ovo potrebno System.Globalization

poz
 
Odgovor na temu

mii
Marko Markovic
podgorica

Član broj: 54936
Poruke: 102
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: problem unosa datuma Hitno!!15.10.2006. u 15:56 - pre 184 meseci
Probacu
Hvala
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: problem unosa datuma Hitno!!

[ Pregleda: 1932 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.