Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Swishmax i Counter ???

[es] :: Flash :: Swishmax i Counter ???

[ Pregleda: 2248 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
195.252.103.*

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Swishmax i Counter ???11.09.2006. u 16:37 - pre 179 meseci
Napravio sam counter u swishmax-u medjutim, kada uload-ujem sajt umesto broja pojevi se greska "Cannot write to file"

Na sajt sam postavio ime.html, ime.swf, counter.txt(prazan), i PHP counter.php (kod ispod)

Code:
<?

$filename="counter.txt";
if(!(@chmod($filename,0600)))
    report("Cannot write to file - $filename");

$counts=intval(loadfile($filename));
$counts++;
if(savefile($filename,$counts))
    report("$counts");
else
    report("Cannot write to file - $filename");


function savefile($fname,$data) {
     if(!file_exists($fname))
          report("File nout found - $fname");
     $f=fopen($fname,"w");
     fwrite($f,$data);
     fclose($f);
     return true;
}
function loadfile($fname) {
     if(!file_exists($fname))
          report("File nout found - $fname");
     $f=fopen($fname,"r");
     $data=fread($f,filesize($fname));
     fclose($f);
     return $data;
}

function report($msg) {
     die("&counter=$msg&");
}

?> 


mislim da je u Swish ActionScript-u sve ok ali ako treba postovacu i sript iz swish-a !

Nseto sam brljo po netu i skontao da je, izgleda, problem u "if(!(@chmod($filename,0600)))" u broju 0600 pa sam probao sa 777 ali ni to nije upalilo!
Ako neko zna molim da pomogne.
Usput, pretrazivao sam ovaj forum Flash i nisma nista uspeo da nadjem.



 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
*.bankerinter.net.

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Swishmax i Counter ???11.09.2006. u 17:33 - pre 179 meseci
A jel CHMOD za counter.txt 777 ?Da nije read-only ?
 
Odgovor na temu

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
*.mainstream.co.yu.

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Re: Swishmax i Counter ???12.09.2006. u 00:33 - pre 179 meseci
Probao sam 0600 i 777 i nece

zapravo sam ovaj kod skinuo sa neta i u njemu je stajalo 0600... nije radio... stavio sam 777 i opet :o(
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
*.bankerinter.net.

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Swishmax i Counter ???12.09.2006. u 05:23 - pre 179 meseci
Uzmi FTP Klijent,naciljaj taj TXT fajl i promeni mu CHMOD u 777.Znaci da bude permission 777 (rwxrwxrwx).Takodje proveri i folder u kome se taj fajl nalazi.
 
Odgovor na temu

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
*.mainstream.co.yu.

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Re: Swishmax i Counter ???13.09.2006. u 00:20 - pre 179 meseci
odaradio ali opet isto
 
Odgovor na temu

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
195.252.104.*

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Re: Swishmax i Counter ???13.09.2006. u 10:23 - pre 179 meseci
e, ajde ako imas, postuj neki primer za counter. Hvala unapred!
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
*.bankerinter.net.

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Swishmax i Counter ???13.09.2006. u 11:50 - pre 179 meseci
Evo jedan radjen u Flash-u.Nije bas pravi brojac poseta jer bi trebalo da prati IP adrese posetilaca,vec mu dodje kao neki hit counter...
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Swishmax i Counter ???

[ Pregleda: 2248 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.