Jeste da je tema stara ali ne mogu da odolim da ne ubacim poneki komentar za Blue Soft.
Radio sam u jednoj firmi koja je zastupnik ovoga poslovnog paketa.
Temelji programa su perfektni ali je posle vise godina nadogradjivana postao "zakrpa na zakrpi stare krpe".
Topla preporuka je da se bezi od ovoga programa. A koji je dobar? Ne znam.
Osnovna sredstva su stara vec nekoliko godina, a i ta stara nisu funkcionisala. Obracun plata je katastrofa.
Desavale su se zanimljive stvari kao sto je npr.:
1. Kada gledam fakturu pise npr :1.000 din za naplatu pa kada odem na print preview onda pise 1050 a kada odstampam onda
pise 1080 dinara za naplatu.
2. Korisnik ne sme sam da podesava opcije programa jer neka opcija poremeti neke stvari koje nemaju veze sa nazivom te opcije.
3. Ultra-giga-mega spor.
Automatika. Pola stvari sto radi automatika se ne odrade dobro.
Manji je problem ako se ne odradi. Odes pa rucno odradis. Problem je kada mislis da je dobro odradjeno a nije.
Sa galebovim stampacem radi katastrofa. Colibiti dobro i to je cini mi se jedina pohvala.
Program moze donekle da sluzi samo onome ko ima najjednostavniju veleprodaju.
Tehnicka podrska je katastrofa.
Greske se otklanjaju posle 6 meseci do godinu dana.
Upustvo ocena 0.
Sve u svemu od oko 100 korisnika koje sam upoznao mozda je 2-3 zadovljno.
E sada pohvale.
Dobra zamisa. Otvorene velilke mogucnosti za program ali puno gresaka, puno opcija koje ne radi, sporo i zaostalo.
Pricao sam licno sa programerom.. Kaze:" kada sam se zaposlila imala sam neverovatnu zelju da nesto promenim i ispravim ali posle nekoliko meseci rada sam
videla da je to ne moguce. Jedino resenje je da se pocne praviti novi program."
[Ovu poruku je menjao VladaSu dana 14.06.2003. u 11:22 GMT+1]