e vidiš, meni nije ni palo na pamet da je toolbar rađen u delphiju..
elem, šta si zamislio gojko. šta bi ti dodao, kako bi pravio..
ja sam zainteresovan, ali najviše čisto da bih video-probao-naučio kako se prave toolbarovi i vezane stvari. ne verujem da će za takav neki toolbar biti mnogo interesenata.. (ko se seća mog esMozBar-a, koji je mogao da ima mnooogo više opcija ;)
Ne budi siguran. Još uvek većina posetilaca a i korisnika interneta uopšte koristi IE, i mnogo mi je primamljivije da dodam toolbar u IE nego u mozilu. :) Možda stvar navike, ne znam.
Ja sam u izvesnoj meri zainteresovan iako nisam previse familijaran sa Pascal-om. Iskreno, interesuje me kako to radi a zauzvrat sam spreman da pomognem koliko god mogu.
Ovo je prva verzija koju je uradio Riste Pejov. Razvoj je tada zaustavljen, ali mozemo sada da probamo nesto pametno da napravimo na osnovu ovog toolbara. Za pocetak, postavite source na sf.net da bi svi imali pristup preko cvs-a i da bi se lakse ljudi ukljucivali u razvoj. Ko to prvi uradi neka napise ovde poruku i omoguci ostalima da se pridruze tako sto ce ih dodati u listu developera.
otvoreno danas. btw, za sad sam tek stavio redirekt nazad na ovu temu, kojoj ću da promenim naziv, i ide top etc... još ni fajlove nisam stigao da stavim tamo..
nego, ko želi da se uključi, neka mi javi na pm (ili ovde usput ako odgovara nešto) svoj username na sf.net, da ga dodam u listu developera..
Cekajte malo, ja pitao za source a vi
odma da pravite .... ;)
pitanje je da li treba nesto da se pravi ?
ili sta nedostaje ovom toolbaru???
doduse ja ga nesto ne koristim koristim operu ..
by samadhi
Let there be Pascal and God made Lazarus and blessed Linux
elem, ja sam baš zauzet verovatno do novembra. a i generalno sam se mnogo udaljio od Delphi voda. nisam kompajlirao program verovatno više od 6 meseci :-P
a ja koliko se sećam, ovde je stvarno falio neki unit da se kompajlira. ako bi Riste bio rad da vidi šta to fali i da nam objasni kako se ovo kompajilra da bi mogli da krenemo sa mrtve tačke?
-zombie-:
a ja koliko se sećam, ovde je stvarno falio neki unit da se kompajlira. ako bi Riste bio rad da vidi šta to fali i da nam objasni kako se ovo kompajilra da bi mogli da krenemo sa mrtve tačke?