Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

WINDOW.CLOSE()-BEZ UPOZORENJA???

[es] :: Skript jezici :: WINDOW.CLOSE()-BEZ UPOZORENJA???

[ Pregleda: 3379 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Pirossi

Član broj: 7692
Poruke: 234
*.beg.sezampro.yu



+967 Profil

icon WINDOW.CLOSE()-BEZ UPOZORENJA???12.02.2003. u 01:37 - pre 224 meseci
Da li je ikako moguće zaobići upozorenje koje Explorer daje prilikom pokušaja zatvaranja prozora JavaScript komandom window.close???
 
Odgovor na temu

CONFIQ
♫♪♥♪♫

Član broj: 4218
Poruke: 1994
*.red.bezeqint.net

ICQ: 82327428


+10 Profil

icon Re: WINDOW.CLOSE()-BEZ UPOZORENJA???12.02.2003. u 01:44 - pre 224 meseci
prvo otvori windows.open pa tek onda windows.close ....
Bar kod mene radi tako,pokušaj pa javi...
 
Odgovor na temu

Pirossi

Član broj: 7692
Poruke: 234
*.beg.sezampro.yu



+967 Profil

icon Re: WINDOW.CLOSE()-BEZ UPOZORENJA???12.02.2003. u 03:54 - pre 224 meseci
Nisam baš najbolje razumeo. Želim da već otvoreni prozor (homepage-a) zatvorim sa onClick="window.close()". Gde bi trebalo da postavim window.open() ako to rešava problem sa pitanjem Explorera?
 
Odgovor na temu

CONFIQ
♫♪♥♪♫

Član broj: 4218
Poruke: 1994
*.red.bezeqint.net

ICQ: 82327428


+10 Profil

icon Re: WINDOW.CLOSE()-BEZ UPOZORENJA???13.02.2003. u 12:34 - pre 224 meseci
Evo ti primer.
Pa pogledaj source kako sam napisao i tako stavi na svoju stranicu.....
 
Odgovor na temu

Pirossi

Član broj: 7692
Poruke: 234
*.rcub.bg.ac.yu



+967 Profil

icon Re: WINDOW.CLOSE()-BEZ UPOZORENJA???14.02.2003. u 00:35 - pre 224 meseci
Hvala na rešenju! Radi.
 
Odgovor na temu

[es] :: Skript jezici :: WINDOW.CLOSE()-BEZ UPOZORENJA???

[ Pregleda: 3379 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.