Takodjer trazim shemu za doticno pojacalo, dobio sam izgoreno pa ako netko ima bilo bi dobro da ne skidam shemu iako se ne cini jako koplicirano. Hvala unapred.
pozdrav mozda je ovo stara tema ali nikako nemogu da dodjem do SHEME MOLIM ZA POMOC uvezi pojacalo CAJEVEC RA 120 dobio sam u zameni a hteo bih da napravim zato sto imam zvucnik 12inc 150wata i ovo bi pojacalo bilo idealno za ovako male rodjendane itd..... dali neko poseduje semu jer na trandjama elektrolitama nista se ne vidi neko je izbrisao ili od starosti popustilo tinta :) diode sve do jedne crne total pregorelo merio sam trafo i ispravan je.........e da zaboravio sam pisat na izlazni stepen ima veleki kondezator mogu slikat plocu ili skidat sa interneta kako izgleda.....molio bih na brzi odg hvala..
Samo pazite kolega Zeon, ne trazi se shema od Cajavca bas pojacala GA-100 nego za Cajavec RA 120! A to je razglasno pojacalo sa 4 kanala i snage oko 100W.
mosfet BJT: Samo pazite kolega Zeon, ne trazi se shema od Cajavca bas pojacala GA-100 nego za Cajavec RA 120! A to je razglasno pojacalo sa 4 kanala i snage oko 100W.