Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PostgreSQL i dbExpress

[es] :: PostgreSQL :: PostgreSQL i dbExpress

[ Pregleda: 3790 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

delalt

Član broj: 68360
Poruke: 198
*.teol.net.



Profil

icon PostgreSQL i dbExpress16.06.2006. u 08:05 - pre 171 meseci
Da li je neko koristio Delphi dbExpress sa PostgreSQL-om i koji drajver.
Postoji li nekakav besplatan koji se može koristiti uz zadnju verziju?
Kakva su inače iskustva ili koristite uvijek nekakvu drugu kombinaciju?
 
Odgovor na temu

chachka
Srđan Mijatov
Programer
BUS Computers
Kikinda

Član broj: 53780
Poruke: 576
*.tippnet.co.yu.

Sajt: www.baze-podataka.net


+4 Profil

icon Re: PostgreSQL i dbExpress17.06.2006. u 12:17 - pre 171 meseci
Ja nisam naleteo na free dbExpress driver.

Poslednji put kada sam gledao Vita Voom driver, trial verzija je fetch-ovala samo 50 redova iz tabele.

Slicna tema je i na http://www.elitesecurity.org/t...reSQL-delphi-kakva-kombinacija.
"The best code is no code at all."
- Zidar (ES član)
"Biggest obstacle to learning
SQL is unlearning procedural
programming."
- Joe
Celko
"Minimize code, maximize data."
- A. Neil Pappalardo
 
Odgovor na temu

delalt

Član broj: 68360
Poruke: 198
*.teol.net.



Profil

icon Re: PostgreSQL i dbExpress17.06.2006. u 12:58 - pre 171 meseci
Pratio sam i onu temu, ali me baš interesuje kakvo je stanje sa dbExpressom,
zato što je multiplatformski. Dobro, ako nema besplatan koje komercijalne preporučujete?
 
Odgovor na temu

Miloš Baić
Miloš Baić
ERP (Dynamics NAV) programer
Beograd

Član broj: 72468
Poruke: 1155
*.kalik.info.



Profil

icon Re: PostgreSQL i dbExpress19.01.2007. u 00:31 - pre 164 meseci
Pozdrav,

dugo vršljam internetom u potrazi za nekim komponentama koje iz delphija se kače na PostgreSQL. Do sada, uspeo sam samo sa dbGo (ADO), funkcioniše.

Pričalo se o tome ES forumuma, kao i ovde, ali nikako da dođem do nekog konkretnog odgovora.
Bio bih zahvalan kada bi neko uputio mene i slične, pomoću kojih komponenti se to radi ispravno i profesionalo.

Hvala unapred.

[Ovu poruku je menjao loshmiscg dana 19.01.2007. u 15:03 GMT+1]
Someone's sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.
 
Odgovor na temu

chachka
Srđan Mijatov
Programer
BUS Computers
Kikinda

Član broj: 53780
Poruke: 576
85.222.162.*

Sajt: www.baze-podataka.net


+4 Profil

icon Re: PostgreSQL i dbExpress19.01.2007. u 10:19 - pre 164 meseci
Code:

if Ispravno and (Profesionalno = ZaNovce)
  then ShowMessage('Ja koristim ADO.');

"The best code is no code at all."
- Zidar (ES član)
"Biggest obstacle to learning
SQL is unlearning procedural
programming."
- Joe
Celko
"Minimize code, maximize data."
- A. Neil Pappalardo
 
Odgovor na temu

Miloš Baić
Miloš Baić
ERP (Dynamics NAV) programer
Beograd

Član broj: 72468
Poruke: 1155
*.kalik.info.



Profil

icon Re: PostgreSQL i dbExpress19.01.2007. u 14:03 - pre 164 meseci
chachka, u pravu si.
Someone's sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.
 
Odgovor na temu

[es] :: PostgreSQL :: PostgreSQL i dbExpress

[ Pregleda: 3790 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.