Nasao sam ovo:
IP addresses from AOL dynamically change. For example, I often open my web stats for my sites and see like 30 AOL users there. Truth is they are all the same. It's just that whenever a new AOL user requests a page he has a new IP address every time. So he looks like 30 different people when he is one in the same.
To mi je prosto neverovatno, cak ne znam ni kako uspe da promeni IP adresu. Moj sistem autorizacije je izmedju ostalog proveravao i $REMOTE_ADDR pa zato za AOL nije ni radilo.
inace trpam sve moguce No-cache headere i to nema veze.
session.use_cookies ne funkcionise, onda moram da ukljucim i session.use_trans_sid = 1 da bi radilo.
Hvala na odgovoru. promenio sam autorizaciju i vise ne proveravam remore IP, pa cemo videti sta se desava.
BTW, _owl_ hvala ti na objasnjenjima, ali to mi je sve savrseno jasno (nisam rookie) :-) Sve si mi odgovorio ali nisi odgovorio na pitanje. Ipak hvala i tebi na trudu. (pod sranja sam mislio nesto drugo, kao sto je na primer ovaj problem sa izmenom IP, pa sam mislio da mozda neko zna neku takvu foru pa da mi kaze "izbaci to i to" ili "ono pravi sranja sa AOL".
Goran Pilipović fka bluesman