Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Sql query for VB.net

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Sql query for VB.net

[ Pregleda: 1746 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

McHas
Paris

Član broj: 49408
Poruke: 27
85.158.34.*



Profil

icon Sql query for VB.net13.05.2006. u 08:01 - pre 186 meseci
Da li je moguce (i kako) napraviti sql query, putem kojeg pozivam iz korisnikovog interface-a koje ce tabele da selektuje !?

odnosno nesto nalik ovome ;

SELECT @parameter1 FROM dbinfo
WHERE ID = 4

ja sam pokusavao, ali nisam jos skontao...
 
Odgovor na temu

logic_rabbit
Radenko Zec
banjaluka

Član broj: 74458
Poruke: 271
*.lanaco.com.



+1 Profil

icon Re: Sql query for VB.net13.05.2006. u 08:18 - pre 186 meseci
U toku svog radnog iskustva vidio sam u par navrata nesto slicno,samo se kasnije kaze replace parametar i onda sa cime ga mijenjas.
logic_rabbit (MCAD,MCSD,MCT,MCTS-
Windows development,MCPD)
 
Odgovor na temu

hakiro
Dejan Djenic

Član broj: 27737
Poruke: 80
194.106.186.*



Profil

icon Re: Sql query for VB.net13.05.2006. u 11:15 - pre 186 meseci
ne raspravljajuci o tome koliko je to dobro sa bilo kog stanovista,
mozes to da uradis na nekoliko nacina

1) da sklapas sql query u kodu i takvog ga izvrsavas
2) da koristis stored procedure (saljes ime polja koje ti treba ) , takvu proceduru izvrsavaces sa sp_executesql

pogledaj na netu detaljniju specifikaciju
code je haiku
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Sql query for VB.net

[ Pregleda: 1746 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.